Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 65

Wątek: PLAGIAT nicków.............

Re: PLAGIAT nicków.............

CLIMA, jeżeli to co Double mówie jest prawdą, to poraz kolejny towarzysz CLIMA daje zmiany na forum. Drogi 'CLIMA', skoro widziałes (zauwarzyłeś) na forum kogoś kto używa nick'a KLIMA to bądź tak uprzejmy zamieścic nam link do tego sposta, bo jak narazie to ja go nie znalazłem i widze że Double również ma problemy.

To było po pierwsze primo.

Po drugie primo to musze sie zgodzić z Double że zdecydowana większość z nas pojawia sie na forum w celu uzyskania informacji, dowiedzenia sie czegoś nowego, ale napewno nie poto żeby wyszukiwać podrobione nicki i wobic z tego afere. Jeżeli Ci sie tutaj nie podoba, cos Ci nie odpowiada to niewiem poco wogóle tutaj zaglądasz? Droga wolna towarzyszu obywatelu.

A po trzecie primo (ultimo :P) to BŁAGAM Cię kup sobie ten słowniczek bo to przechodzi ludzkie pojęcie! Nie twierdze że wszyscy tutaj perfect władaja polszczyzną ale niewątpliwie zaliczasz sie do ścisłej czołówki jeżeli chodzi o łamanie przepisów...
    I pamiętaj: luz to podstawa ludzkiej egzystencji.

to jest jeden wielki loooooool z tą jego ortografią. W celu zapewnienia rozrywki forumowiczom będę kibicował CLIMIE żeby pisał więcej postów ))

redknee
    Guest

MareQ prosze niedobijaj mnie juz z tym Clima !!

CLIMA
    Guest

Wy jestescie poj**** co to jest strona o terrarystyce czu o polonistyce. A ja żadnych zmian nierobiłem jaj se nierobie i niepiernicz głupot. Bo jesteś sam denerwójący!!!!!!!!!

hehe, oki Wiem że itak nikt ani nic mu nie przegada więc pasuje

"uje" się nie kreskuje, hłe hłe hłe . dobra, Marek, zostawmy już tego biednego chłopca, chodźmy powkurzać młodsze rodzeństwo <rotfl>

redknee
    Guest

Clima ...

po pierwsze robisz za duza afere z tym "PLAGIAT nickow" !!!
    po drugie mnie nie obxchodzi twoja opinia na moj temat !!!

CLIMA
    Guest

heh szkoda słów....

masz racje, szkoda słów, ale nam nie musisz tego mówić bo my to wiemy...

Abstrahując nieco od tematu - rzeczywiście BYŁ na forum "klima" - odpisywałam na jego post. Teraz "klimy" NIE MA. Pisał o zamianie B. Albopilosum na P. Murinusa....Również poszukuję od jakiegoś czasu jego postów (od około 1/2h) Cudowne zniknięcie? Admin wykasował posty imć "klimy"? Nie miałby powodu przecież.
    Wydaje mi się, że ktoś robi sobie żarty z nas wszystkich.

Uprawnienia umieszczania postów