Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: PLAGIAT nicków.............

CLIMA
    Guest

PLAGIAT nicków.............

Dzisiejszego dania na forum zauwarzyłem kolesia który ma mój nick tylko że przez "K" rządam go zbanowć tego gościa albo coś z nim zrobić jestm wściekły. To jestbezszczelne zgalanie ksywki. Natychmiast rządam by operatorzy coś z tym zrobili!!!!!!!!!!!!

Re: PLAGIAT nicków.............

spokojnie....już dałeś nam przykład, kiedy Ci popuszczają nerwy. może to on miał pierwszy taki nick? ja mam koleżankę, która ma taki sam nick jak ja kiedyś, a wymyśliłyśmy je calkowicie od siebie niezależnie. poza tym po tej calej aferze radziłabym Ci ostrożnie podchodzić do tego forum, a ty wyglądasz, jakby nic zupełnie się nie stało. radzę Ci panować nad sobą i uwaznie myśleć nad tym, co robisz i mówisz!!! Jeśli odpowiedz na moje spostrzeżenie agresywnie i wyzwiesz mnie żebym spierdalała, to już tylko swiadczy o tym, że nie potrafisz się normalnie zachowywać. osobiście nic do Ciebie nie mam, ale nie podoba mi się to cała atmosfera chamstwa, która Cię otacza.pozdrawiam.

CLIMA
    Guest

chłopie ten nick potwierdzą ci tu że ja go urzywałem na terrarium ci co mieszkają tam gdzie w polsce i nieprzychodza na terrarium to niech se mają ale ja go urzylem pierweszy...

Awikularia_
    Guest

Mcie inne nicki. Mały, nie wariuj, bo w koncu te osoby, ktore cie w jakikolwiek sposob popieraja zaczna sie nad tym zastanawiac. CLIMA i klima chyba inaczej się pisze, prawda? Na pierwszy rzut oka masz widoczna roznice... Aha, napiszesz o tym nicku na kazdym forum? Akurat operatorzy terrarium nie mają nic innego do roboty, tylko pilnowanie nickow...

Witam! Po pierwsze Awikularia ma rację te nicki są inne. A po drugie stwierdzenie ""Natychmiast rządam by operatorzy coś z tym zrobili!!!!!!!!!!!!"" nie jest za grzeczne i mam pytanie czy ty kiedykolwiek używasz słowa PROSZĘ. Ja rozumię że ty jesteś jeszcze bardzo młody lecz takie zachowanie nie przystoi nawet dziecku a co dopiero takiemu myślę że miłemu nastolatkowi ale o bardzo buntowniczym charakterze i mało wychowanemu. Zastanów się co robisz bo widzę że ban Cię nic nie nauczył i taki terrarysta nie powinien przebywać wśród ludzi chcących wymieniać doswiadczenia w sposób kulturalny i miły. Pozdrawiam.

CLIMA
    Guest

OK. Wiec inaczej. Prosze o to by ta osoba zmieniła nick. Niewazne czy to k czy c mi to niepasuje wiec prosze jeszcze raz by to zminił-a. Dzikuje..... pozdrawiam ;p

chłopie ... Double ... ))))))) pozdrawiam!

CLIMA jesteś poprostu ŻAŁOSNY! Jak można żądać zablokowania czyjegoś nick'a?? Stary, weś wrzuć na luz. To jest tak jak ja bym poprosił o zablokowanie Twojego nicka bo mnie denerwuje :| A Double ma racje, narobiłes niemałego szumu wokół siebie, a teraz jeszcze bezczelnie takie posty piszesz... Poprsotu brak mi słów, CLIMA...

i jestem dziewczyna! to mozna wywnioskowac kontekstu

Clima, powiedzmy że jesteś na tym forum już od jakiegoś czasu. wtem przychodzi sobie jakiś człowiek, który jest znany wśród znajomych jako Klima i ten nick mu się podoba. skąd ten człowiek ma wiedzieć, że ty masz nick Clima, skoro on nawet może o tobie nie mieć zielonego pojęcia? gdyby mi ktoś wyskoczył i kazał zmienić mój własny, ulubiony nick, bo on się nazywa np. Dauble i jemu to się nie podoba, to albo bym gościa wyśmiała albo totalnie zignorowała. A ty krzyczysz na adminów, że mają wywalić Bogu ducha winnego człowieka

Uprawnienia umieszczania postów