-
Re: PLAGIAT nicków.............
Clima po pierwsze on cie nie podrobil tylko ma inny nick a to jest roznica, ze tylko jedna literaz jest inna to nie znaczy ze zrobil to celowo !!
pozrowionkA
-
Wy jesteście śmieszni na forum weszedł gość ktury miła nick bodajże Pawejusz(niewiem dokładnie) a jest tu człowiek znany jako Paweusz. Paweusz żadał tez by on zmienił nickbo brzmi tak samo. Wiec ja niechce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! By on ona mikała taki nick. Ja też jestem znany wśród moich ludzi jako klima. przez"k" ale na forum se dałem "c". Nieobchodzi mnie to czy ona on też jest klima jak na nią niego tak gadają wśrud grona przyjaciuł to nich ma jej jego sprawa. Ale na forum niechce tak samo brzmiacego nicku......nieważne czy c czy k. Nara :/
-
najpierw kup sobie słowniczek ortograficzny a potem pisz postu, mistrzu.
-
jak bylem maly, zbuntowany i glupi... rodzice mi mawiali - "
Nie podoba sie? - Droga wolna! "
mysle ze nikt sie nie zasmuci jak poszukasz nowego lokum do spedzania tych pieknych letnich dni, niz tutaj robiac burdel, i zamieszania. Zastanow sie, bo malo kto z nas ciebie tu chce, wiec po co masz sie meczyc?
-
swietnie Karolu <brawo> . sądzę, że większość z nas jest na tym forum dla przyjemności, albo chce się czegoś dowiedzieć, bo ma jakiś problem lub pociąg do wiedzy. nie mam zamiaru psuć sobie humoru ani na ogól pogodnej atmosfery która panuje na forum, dlatego tak samo jak ty RZĄDASZ żeby ktoś zmienił sobie nicka, tak samo ja RZĄDAM żebyś poszedł z tego forum i wkur..zał ludzi na swoim podwórku albo poczytał sobie słownik języka polskiego.
-
Po raz drugi musze poprosic.. POPROSIC (!) o zakonczenie dyskusji na temat wać climy...
climo...
po pierwsze.. to nie "Natychmiast rządam by operatorzy coś z tym zrobili!!!!!!!!!!!!" (naucz sie tego dla wlasnego dobra jezeli chcesz liczyc na czyjas pomoc w przyszlosci)
po drugie przeczytaj co ludzie wyzej napisali i nie pisz "...bo ktos tam, bo cos tam.."
a po trzecie (teraz do pozostalych) to prosze byscie nie robili z kazdego... hmm.. "bledu" climy dyskusji na temat jego szanownej osoby, bo ta kwestia zostala juz chyba wyjasniona.
pozdrawiam
johno
-
ale dziwne jest tez to ze ta osoba ktora utworzyla sobie nick "Klima" nigdzier sie nie odzywa ... dziwne to jest tez !!
-
No dziwne wiesz co co powiem dzisiejszego dania BLk mnie powiadomi że na czacie weszedła osoba o nicku Lupin a Luupin w tym czasie był u mnie a po 2 niemugl ewejść u mnie bo ja jestem zabanowany wiec ktoś se jaj robi. Niewiem co to jest ale własnie znikła osoba i nicku klima i lupin :/ Niedch sie ujawni ta osoba a nie wy znów na mnie najeżdzacie!!!!!!!
-
to faktycznie dziwne, wczoraj specjalnie szukalam w archiwum zeby znalezc kogos takiego jak Klima, zeby sprawdzic co on pisze, a tam w ogole nie bylo kogos takiego
-
hehe nie gadaj tyle tylko zabiesz sie za ortografie !!!
oto twoj text i policz ile w nim jest bledow !!!
"No dziwne wiesz co co powiem dzisiejszego dania BLk mnie powiadomi że na czacie weszedła osoba o nicku Lupin a Luupin w tym czasie był u mnie a po 2 niemugl ewejść u mnie bo ja jestem zabanowany wiec ktoś se jaj robi. Niewiem co to jest ale własnie znikła osoba i nicku klima i lupin :/ Niedch sie ujawni ta osoba a nie wy znów na mnie najeżdzacie!!!!!!! "
Uprawnienia umieszczania postów