Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Cała prawda o użytkowniku "Clima"

CLIMA
    Guest

Re: Cała prawda o użytkowniku "Clima"

Kędzieżawiec na co szkoda słów.

Kendzierzawiec
    Guest

na takie bzdury...

Bzdura bzdurą? Ale obrażanie bliźniego w taki sposób ... skandal !!! he he he ) Climku - dobry malutki człowieczku mam nadzieję, że się zobaczymy ;o) Pozdrowienia dla Ciebie

Pozdrawiam
    Leny

CLIMA
    Guest

heh tzn mam nadzije że przyjedzesz do mnie bedzie extra adres masz wiec zapraszam niema co pogadac odrazu pogadamy inaczej. A człowieczku mozesz gadać rodzińce a nie mi. Sam zaczęłeś to.

Korgan
    Guest

no i znowu prowokacja ze strony Lenego,,,
    BTW cyba sie więcej po tej rozmowie spodziewał.
    Tak czy owak zapewniam ze clima podał właściwy adres

Nook
    Guest

spokojnie bo dostaniesz bana na serwis!

Witam
    nie rozumie dlaczego popieracie Clime, moze ja poiwem jak bylo jak ja z nim gadalem. Twierdzil ze sam mnozy te skorpiony, tylko jak chcialem przyjechac je zobaczyc, to sie wykrecal ze jeszcze z matek nei poschodzily. pozniej zaczol krecic ze ojceic je wywiozl do kolesia od ktorego je kupil, teraz chopczyk mnie meczyl zebym zaltwil mu grzechotnika, jak mu powiedzialem ze moge mu zalatwic, ale po rozmowei z jego rodzicami poiwedzial spoko, a w ostatniej rozmowie z nim jak znow pytal o grzechotnika to nawet nie wiedzial jakiego chce, pytal sei tylko o "pustynnego i z grzechotka", co do oceny tego czlowieka pozostawiam to wam...

pozdrawiam
    Dariusz Woźniak

CLIMA
    Guest

Dark nie twierdziłem że mnoze tylko kolega mnoży ja je tylko kupiłem od niego. I nic wiecej. A podrugie moze pokarze rozmowe coś mi gadał ze mam spierdalać sam zazęłeś takie gadanie i zablokowałes mnie bo powiedziąlem że sam se spiierdalaj. I to napisłaeś tylko dlatego że ci odpisłąem to cos ty mi napisąłem. Śmieszny jesteś.

oj dziecko, dziecko mylisz fakty, za duzo bajek nawymyslales i teraz sam sie gubisz, i nie wydaje mi sie zebys wspomnial o tym ze kolega je mnozy, jak twierdziles sam je rozmnazasz, jeszczey pytalem co Twoi rodzice na to a Ty mowiles ze "byle nie ucieklo i nie ugryzlo", wiec nie wciskaj kitu...poweidzialem CI to co powiedzialem, nie ukrywam tego i sie tego nei wstydze bo rozumie sluchac pierdol do czasu, ale w koncu trzeba powiedziec dosc, nie mam ochoty wiecej z Toba gadac, dlatego zablokowalem Cie na GG, idz meczyc kogos o "grzechotniki z grzechotka" kogos innego bo mnie to juz znudzilo...

pozdrawiam
    Dariusz Woźniak

bylbym zapomnial, mi niestety GG nie dziala poprawnei i nie mam archiwum wiadmosci, to moze wkleisz cala rozmowe od poczatku ?? a najlepiej wszyzstkie jakei przeprowadzilismy!! nie mam czasu na Twoje bajki...

pozdrawiam
    Dariusz Woźniak

Uprawnienia umieszczania postów