Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Cała prawda o użytkowniku "Clima"

CLIMA
    Guest

Re: Cała prawda o użytkowniku "Clima"

GG mi tez niechce otworzyć archiwum wiesz co wczas się obudziłeś ztymi postami kolego.

patrz clima jaki pech... Niechce ci sie archwiun otworzyć? Szkoda... Wiem że może troche chamsko sie wcinam bo cała sprawa wogóle mnie nie dotyczy, ale jakbys wstawił tutaj na forum rozmowe z darkiem "od A do Z" to mogł by wiele wyjaśnić. Jednak nie twierdze że jesteś jakimś oszustem bo narazie z tego co mówisz to to nie wynika w żaden sposób (rozmowa którą wstawił Leny na forum niczego nie udowadnia, przynajmniej w mojej ocenie) dlatego fajnie by było zobaczyć twoją rozmowe z darkiem, ale w oryginalnej wersji a nie po jakiś przeróbkach.

CLIMA
    Guest

Właśnie mi niedziała archiwóm ale to jest parodja niewiem czepili sie i ciagna to niech pisza mam do gdzieś.

Chyba juz kazdy powiedzial kto kogo lubi, a kogo nie.
    Nie bede wyrazal swojego zdania na temat calej sprawy bo nie ma najmniejszego znaczenia - i tak kazdy bedzie pewien swojej racji.
    Kazdy kieruje sie swoim osobistym stosunkiem do drugiego: "nie lubie go - to oszust, obrazil mnie - on zaczal i cala wian jest pojego stronie". Cala sprawa to jedno wielkie bledne kolo i watpie zeby miala jakies 'dobre' zakonczenie, wiec proponuje zakonczyc cala dyskusje. Niech kazdy mysli co chce i zachowa to dla siebie, bo im wiecej miesa w siebie miotacie, tym bardziej bezsensowna i zalosna staje sie cala ta sutyacja. Niestety jak widac wy (a przynajmniej wiekszosc z was) nie potraficie znalesc innego wyjscia.

Dyskusja zamknieta.

pozdrawiam
    johno

Uprawnienia umieszczania postów