-
albopilosek (ja nieuprzejmy)mylicie sie........
Witam pokazuje wam rozmowy z albopiloskiem. Mówiciueze niepotrafie gadać i hamski zobaczcie ja chciałem porozmawaić na temat tej afery co na mnie napisął a on tak
clima(21:32)
cze
to ja clima
na gg brata
i musimy zamienić kilka słów
nieopisuj na te gg
1523349 (albopilosek)(21:32)
nie
1523349 (albopilosek)(21:33)
wypierdalaj pajacu
1523349(albopilosek) (21:33)
wkurwiles mnie
clima(21:33)
ooo
fajnie
teraz to dam
na forum
i zobaczymy kto tu niemiły był
15233499albopilosek) (21:33)
zdupcaj nie mam czasu
ok
PO TEJ ROZMOWIE ZOSTAŁEM ZABLOKOWANY NA GG : MJEGO BRATA DAWIDA.
To wyjaśnia sytuacje ja chciałem porozmawiać dlaczego sie tak zemścił ja wczoraj pytałem tylko o B.albopilosum .
Dalszy ciag dam na następnym poście tam pokarze rozmowe z Devilem_ i albopiloskiem wczesniej. JAk bedzie taka potrzeba rozumie jestej ham ale niewkarzdejh sytuacji potrafie byc uprzejmy i innym wobec innych:
np. Brakus i bioły : wobec ich też byłem ham ale serdecznie przepraszam.
Johny: to co napisął Lupin na czacie czyse kłamstwo (przepraszma jak zle wyszło)
Reveille byłem hamski ale też potrafe przeprosić przepraszalem co weszłem na gg
i ine osoby. ale za karzdym razme przeprosze i nie ja zaczynam rozmowe by se zwadzać. A co mojej hodowli moja sprawa czym handluje ja się do waszych spraw niewtracam. Tez hodujecie jadowiete pająki i innne zwierzaki i ja się nieczepaj że niepowinieneś ty i ty hodować bio niewiesz jak.
-
Re: albopilosek (ja nieuprzejmy)mylicie sie........
Narozrabiałeś a teraz przepraszasz. Ale to miłe że potrafisz powiedzieć sorry. POZDRAWIAM i nie mam żalu. Jest OK.
-
Szkoda ze mam zepsute archiwum w gg, nawet instalacja od nowa gg nie pomaga, sam bym wkleil tutaj ta rozmowe, ale zdaje sie na Ciebie CLIMA, wklej ja tutaj bardzo Cie prosze, tylko nie zmieniaj nic bo mam ja cala w pliku msgarch.dat gdzie sa zapisywane wszystkie rozmowy przez gg, tylko jest zmieszana z innymi rozmowami, ale przy kazdej jest numer gg, po prostu nie chce mi sie tego sklejac po kawalku, wiec gdy tylko cos przekresisz wkleje tutaj caly plik
Pozdrawiam Devil_
-
Witam
Clima jesli chodzi o tamta sprawe-jest O.K - ja sie nie gniewam
pozdrowo
-
eh climek to nie bylo chamstwo, tylko glupota. w porzadku.
-
Spoko dzęki że wybaczacie przyznaje jestem młody mam zaledwie 16 lat to głupi wiek ale zachowałm się jak zasraniec ale inni wobec mnie tez są niemili. Teraz juz nieważne. Przepraszam wszystkich którym nieprzypodobałem sie i niebede wspominał jaki byłem pod Starym nickie MaGiK. Byłem kawałem sur**** który był gorszy niz teraz. Staram sie i myślle że bedzie OK. I jeszcze raz Przepraszam was. Dzięki i dozobvaczenia. Myśle że na cacie jak mnie johno odbanuje "nielicze na to" to bede lebszy. Pozdrówinki od Climki do zobaczenia i usłyszenia kiedy kolwiek.
-
hm...... clima myśle że jesteś spoko ale czasem masz wybryki. Masz racje ze to taki przyje************ wiek. JA chyba cie znam z tąd najlepiej i wiem ze to tylko chwilowy atak nie mam nic do ciebie i sorki za toco powiedziałem na chacie. MYśle ze powinni ci dać jeszcze jedną szanse!!!!
-
A ty Lu[in niewywiniesz sie możesz pisac dobrze i żle i tak jesteś dla mnie *****
-
heheh... "a koniec najlepszy!" ;-)))))
-
Uprawnienia umieszczania postów