Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: terrarysci z katowic

COB
    Guest

Re: terrarysci z katowic

byłes kiedys na giełdzie w katowicach

Tak ale nic ciekawego nie było teraz tam nie bywam bo nie mam znajomości a bez nich albo bez działalności handlowej ciężko sie tam dostać.

moze nie Katowice a Tychy..ale w kato ostatnio mine takze duzio...

weza miec nie moge choc jestem na dobrej drodze do namowy i moze nie bedzie mi grozila exmisja z domu (ehhh ta rodzina) a poza tym jesli sie wkoncu na jakies studia wybiore to z calym zoo pojechac nie moge

a metal pod kazdym wzgledem prawie a dlugi spis by byl, gdzies juz byla poruszana kwestia muzy i sie podpisalam tylko pod duzym juz spisem heheh

pozdro

hmm ja tylko na czesc twego pytania jestem z Katowic, mam weze: pytona krolewskiego, weza chinskiego i ponczosznika. Co do muzyki to calkiem inne klimaty...
    Pozdrawiam all
    Nazer

No proszę coraz więcej ludzisk z okolic Katowic :-)
    Ja from Chorzów. A może by tak jakieś spotkanko ? Ostatnio zlatywaliśmy się z ekipą z forum Legwaniego (ja niestety nawaliłem ale to już ostatni raz teraz się postaram stawić na miejscu). Można by połączyć siły i było by ponad 10-15 osób a to całkiem fajna ekipa na gadzie gadanie :-))
    Więc jeśli ktokolwiek wyrazi chęć to ustalimy miejsce, termin itp. wkońcu już szkoły mają wakacje więc się nie wykręcajcie !

Pozdrawiam
    Seb

witam
    jestem z Rybnika kiedyś to było województwo katowickie, hoduje sobie dwa czerwonolice i jednego żółwiaka cińskiego, metalu słucham przedewszystkim Iron Maiden lubie Metallice ale to co ostatnio wydali to wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!! hała jakich mało
    pozdrawiam

.

p

Daemon From Hell
    Guest

Ja tam węży nie choduje jedynie dwa ptaszniki nom ale metalu słucham głównie death, black, grind coru, gore i thrashu...a właśnie poszuqje perqsisty do kapeli heavy metalowej chętnych kieruje na moje gg 4242609 pozdrówka )

PaWeL^
    Guest

czesc

no to ja sie dolączam jestem z Piekar Śląskich - nie slucham metalu - :/ a co do pomyslu Seb'a to sie dolączam )

pozdro

Uprawnienia umieszczania postów