-
Re: terrarysci z katowic
byłes kiedys na giełdzie w katowicach
-
Tak ale nic ciekawego nie było teraz tam nie bywam bo nie mam znajomości a bez nich albo bez działalności handlowej ciężko sie tam dostać.
-
moze nie Katowice a Tychy..ale w kato ostatnio mine takze duzio...
weza miec nie moge choc jestem na dobrej drodze do namowy i moze nie bedzie mi grozila exmisja z domu (ehhh ta rodzina) a poza tym jesli sie wkoncu na jakies studia wybiore to z calym zoo pojechac nie moge
a metal pod kazdym wzgledem prawie a dlugi spis by byl, gdzies juz byla poruszana kwestia muzy i sie podpisalam tylko pod duzym juz spisem heheh
pozdro
-
hmm ja tylko na czesc twego pytania jestem z Katowic, mam weze: pytona krolewskiego, weza chinskiego i ponczosznika. Co do muzyki to calkiem inne klimaty...
Pozdrawiam all
Nazer
-
No proszę coraz więcej ludzisk z okolic Katowic :-)
Ja from Chorzów. A może by tak jakieś spotkanko ? Ostatnio zlatywaliśmy się z ekipą z forum Legwaniego (ja niestety nawaliłem ale to już ostatni raz teraz się postaram stawić na miejscu). Można by połączyć siły i było by ponad 10-15 osób a to całkiem fajna ekipa na gadzie gadanie :-))
Więc jeśli ktokolwiek wyrazi chęć to ustalimy miejsce, termin itp. wkońcu już szkoły mają wakacje więc się nie wykręcajcie !
Pozdrawiam
Seb
-
witam
jestem z Rybnika kiedyś to było województwo katowickie, hoduje sobie dwa czerwonolice i jednego żółwiaka cińskiego, metalu słucham przedewszystkim Iron Maiden lubie Metallice ale to co ostatnio wydali to wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!! hała jakich mało
pozdrawiam
-
-
-
-
czesc
no to ja sie dolączam jestem z Piekar Śląskich - nie slucham metalu - :/ a co do pomyslu Seb'a to sie dolączam )
pozdro
Uprawnienia umieszczania postów