-
B. ważna sprawa !!!!!!!!!
czesc !
na jutro musze zrobić strone internetową do szkoły ! robie stronke o ... gekach lamparcich i jest mi potrzebne jakieś fajne, śmieszne zdjęcie geka !! może ktoś by coś mial i bym to mógl wrzucić na stronke !! bardzo prosze !!
pozdro
-
Re: B. ważna sprawa !!!!!!!!!
Witam
Jeśli nikt nie bedzie miał nic przeciwko proponuje Ci tą fotke.
Ona juz kiedyś pojawiała sie na forum.
Pozdrawiam!
-
tibo, to nie jest gekon lamparci :/ PaWeL^ jeżeli chcesz fajne fotki to na stronie www.gekony.prv.pl są fajne fotosy (mam nadzieje że autor nie bedzie miał nic przeciwko
-
A gdzie Paweł napisał ze ma byc to fotka gekona lamparciego
"i jest mi potrzebne jakies fajne,śmieszne zdięcie geka!!"
Pisał ze robi stronke o gekonach lamparcich wiec różnie mozna było to zinterpretować.
Pozdrawaim!
-
czesc
Tibo może źle to napisalem ale miałem na myśli fotkę gekona lamparciego ! dzięki Tibo & MareQ mam już zdjęcia (z jakiejś zagranicznej stronki) teraz musze jeszcze poprawić stronke i koniec
dzięki i pozdro
-
to tak żeby tibo wiedział jak nie doczytał "na jutro musze zrobić strone internetową do szkoły ! robie stronke o ... gekach lamparcich" - pisze wyraźnie, prawda? no
-
podaj adres.
-
czesc
narazie nie podam adresu bo strone robilem na szybko (przez jeden dzień) i jest brzydka ale jeszcze pare dni troche ją poprawie i podam adres !! )
pozdro
-
w takim razie trzymam za slowo
tak btw to jest porzadne zalozenie, zeby prezentowac strone juz w miare ukonczona...
pozdrówki serdeczne.
Uprawnienia umieszczania postów