Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Pozegnania nadszedł czas:(

Re: Pozegnania nadszedł czas:(

to nie wojsko !! Boże ale pomysły !! zajrzyjcie na www.phasmodea.prv.pl tam w tym temacie są konkretniejsze wypowiedzi. Można sie domyśleć że nie wojsko skoro pisał że ma swoje 10 minut czyli sądze że to jakis nagły wypadek.

Teraz moja kolej. Zgadzam się to nie jest WOJSKO!!!! Scorpio ma 14 lat. I jeżeli w tym wieku idzie się do wojska to ....... kiedy kolej na mnie ...?????!!!!! JA mam juz 14 i 1/2 i co teraz???!!!

Moge was zapewnic, że sprawa jest prosta. Jestem jedną z nie wielu osób, które wiedzą prawde, jednak Scorpio nie upoważnił mnie do rozpowiadania powodów nieobecności. Po za tym moje sumienie mówi mi, że nie byłoby to wobec niego fer.

a reszta ludzi z pewnością domyśla się o co chodzi...

Mimi że go nie znałem to szkoda mi go bo pewnie stało sie coś złego albo przynajmniej nie przyjemnego.
    P.S. Zasadnicz służba wojskowa trwała 2 lata a teraz ją skrucil bodajże do roku.

Jakubik uchyl rąbka tajemnicy

Korgan
    Guest

dostał kare za to ze zawalił niemiecki i ma zakaz na kąpa do pełnoletności.

Korgan
    Guest

aha napisał to już na innym forum na stronie adama więc myśle ze sie nie obrazi jak to wogule zobaczy.

a kafejki internetowe...?
    wiem że sie nie znamy... chociaż może raz gadaliśmy na czacie ale ci współczuje... nie wierze w to że ci sie nie uda dorwać do kompa przez trzy lata. choćby u znajomgo :P papappaa

Uprawnienia umieszczania postów