Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Złodzieje na poczcie

Mieszany widok

Złodzieje na poczcie

Ostrzeżenie:

Wcięło 40 zł przesyłane w priorytecie. Przesyłka doszła po 2 dniach roboczych, a nie po 1.
    Radzę w jakikolwiek dodatkowy sposób zabezpieczać przesyłki, np. poprzez dodatkowe zaklejenie taśmą klejącą.

Re: Złodzieje na poczcie

Poleconym wysyłaj kasę. Niekiedy na poczcie prześwietlają listy lub po prostu zaglądają do środka. :/

Tak mi też sie to zdażyło. Gość z Belgii wysłał mi 7 Euro za jaja a doszło tylko 2 Euro. Zapewne do kradzieży doszło w Polsce. Skurczybyki jedne!

Awikularia_
    Guest

Mnie się też tak zdarzyło, 30 zł. Od tamtej pory wolę zapłacić te 3 zł za przekaz, niż narażać się na takie straty (moja głupota, kto wysyła pieniądze w liście :/). Niby 30 zł nie majątek, ale zawsze coś...

yiuldyn
    Guest

Wcieło 10 zł! Od babki)) Po hamsku rozdarli koperte! Co za chołota, Ale teraz zsumujcie sobie pare przesyłek dziennie i ktoś na tym zarabia! Gdzie można w przypadku naruszenia prywatnej korespondencji zwrócić? Wiecie może?...

Jestem bardzo wqrwiony ze tak powiem. Mialo przyjsc do mnie 13 zl za patyczaki, a doszlo tylko 3 zl, brakuje 10 zl w papierku. Przez ta zasrana poczte jestem stratny (co prawda nie duzy to pieniadz ale zawsze cos). Przezucam sie teraz na wysylanie kasy przekazem, i moim klientom tez to bede polecal i ostrzegam jak juz musiscie wysylac kase listem do nie w zwyklej kopercie, tylko tej szarej z bombelkami, nic przez nia nie widac bo sprawdzalem lampka halogenowa.

Pozdrawiam wqrwiony Artur

Korgan
    Guest

ja do tego owijam folią aluminiową.

Lepiej zrobic przelew na konto :P

Uprawnienia umieszczania postów