Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: AA czternastego mam koniec!!

Mieszany widok

Sir Szajba
    Guest

AA czternastego mam koniec!!

14 mamy badanie wyników, a naszam dyrektorka jest głupia i przed badaniem mamy 1 lekcje a po tez mamy troche chyba jej haczykiem na ryby flaki wywlócze!!! Wszystkim którzy maja, badz mieli, podobnie zczerze współczuje a takie dyrektorki powinno sie z kraju wyganiać pod groźba śmierci!!

...:James:...
    Guest

Re: AA czternastego mam koniec!!

No ja to mialem dopiero w pedalowie poje@#$%^nego dyrektora normalny szajbus...

PaWeL^
    Guest

czesc

mnie dyra uczy polskiego, nie jest taka zla ale czasami mamy 4 polskie pod rząd. ale nie wspominam o nauczycielce z histy i wos-u, ona nam od 3 miesięcy nie zrobila wos-u ino zawsze histe i dzisiaj miala do nas pretensje że my nie mamy ocen z wos-u bo zawsze wyjeżdzamy na jakieś wycieczki (w tym roku dyrektorka puścila nas aż na 2) !!!

pozdro

...:James:...
    Guest

pawel^ gdzie ty do szkoły chodzisz? u nas tez jest ze nauczycielka z wosu uczy i wosu i histy...

Sir Szajba
    Guest

Nie jet zle z tym testem ale powalone równo, n.p. Podkreśl drugie wypowiedzenie textu

PaWeL^
    Guest

czesc

...:James:... u nas też nauczyciele z histy uczą wosu i histy, ale np. jest u nas 5 nauczycieli z histy i nie wszyscy mają z tym samym nauczycielem wos i histe ).
    a chodze do Gimnazjum nr 4 w Piekarach Śląskich ul. M.C. Skłodowskiej 108, taka mala buda zaledwie tys. uczniów !! :]

pozdro

Uprawnienia umieszczania postów