-
Re: Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru
-
Więc sprawa się wyjaśniła mamy 2x "oskarżonych" :PPP
ps.1 scorpio, a myslałem, że mówiłeś prawde
ps.2 i ta sprawa jest udowodnieniem i zaprzeczeniem posta slavka, że nie tylko 10 latki oszukuja :/
-
Korgan proszę cie odezwij sie na mojego meila:
scoprio89@interia.pl albo dawidwojo@go2.pl
Sprawa pilna
-
ok
masz może gg. mój numer to 3661793
-
możesz mi napisać też na maila korgans@wp.pl
-
Ja tu sobie tak siedze i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Po prostu strach sie bac jak to czytam. Ja naleze bardziej do hodowcow roslin owadozernych niz owadow, wiec moze to co powiem zabrzmi malo obiektywnie ,ale tak to juz jest.
Kiedy ja sie dogadalem z Pawlem Garskim o wyslanie gemmae (niepytajcie co to) rosiczek pustynnych to nie bylo zadnych klopotow. Ja mieszkam w Dabrowie Gorn. a on w Gdansku. Przeslal mi gemmae elegancko zapakowane (doszlo w 24h), a ja zaraz po odbiorze mu wplacilem kase na konto. Na dodatek nie uprzedzajac mnie poslal mi wiecej niz zamawialem, ale wiedzial ze nie mogl ode mnie zadac wiecej kasy, wiec zaplacilem tylko 3 zlote weicej zeby sumka byla okragla. I to jest uczciwosc i zyczliwosc.
Jestem zapisany na liste dyskusyjna o roslinach owad. i nigdy nie slyszalem o zadnych jazdach. Naprawde sadze ze powinnismy wszyscy brac z hodowcow "owadozerow" przyklad.
Co do Scorpio - on juz taki jest, ale teraz moze mu sie polepszy :]
Mattru natomiast powinien troszke ochlonac i uspokoic sie. Jest troche zbyt impulsywny. I matti - nie kupuj liscca - naprawde , ja tez kiedys chcialem ale sie opamietalem :]
No 3majcie sie wszyscy - mam nadzieje ze was nie zanudzilem :]
Kobra_man
-
i tak powinno być
kobra mógl byś podać jakieś fajne serwisy o roślinach owadożernych poniezwaz zaczynam sie tym interesować.
-
No ok. To nie jest konkurencja wiec moge chyba dac ludziom to czego chca :] Tez troche nie na temat , ale co tam :]
www.drosera.cpdb.info - Strona Pawła Garskiego. Najwazniejsza na niej moim skromnym zdaniem jest LISTA DYSKUSYJNA.
www.carnivores.prv.pl - by Maciej Stelmach duzo informacji, kopalnia wiedzy o owadozerach.
www.rosiczka.w.pl - by Rafał Pitera, calkiem spoko tylko zadko aktualizowana.
www.roslinki.zwami.pl - by Paweł Sobczak, spoko, fajne zdjecia nawet, tylko ten sam przypadek co wyzej :/
www.dionaea.prv.pl - moja skromniutka stronka o roslinkach
Jak chcesz zagraniczne to mow.
Kobra_man
-
wielkie THX . ))
zarganicznych jezykow nie znam niestety.
-
buahahahhahahahahhaha jak dobze ze ja w nic nie jestem za mmieszany a mam tylko 14 lat
Uprawnienia umieszczania postów