Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 87

Wątek: Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru

scorpio
    Guest

Re: Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru

Po pierwsze droki kolego to nie tak niedawno!!
    Przyczepiałes sie do mnie juz od samego początku i wtedy zamówiłes te owady.
    Bez przerwy pisałem do ciebie ze masz je kupić bo już za nie zabuliłem i czekaja na ciebie.
    Twoja odpowiedz zapewne wszyscy się domyslaja jaka była(eeeee,aaaaa,spadaj!!,dam ci bloka itp)
    Ludzie wczoraj kazałem podjąc mu decyzje na gg czy kupuje te owady czy mam robić afere.
    Dał mi bloka.
    Wiec zrobiłem afere.
    Mateusz nie zamkniemy tej sprawy, załugujesz na wieczne potempienie!!
    Postaram się tego posta trzymac zawsze na samej górze
    Jak ktoś wejdzie na forum to odrazu zobaczy jaki z ciebie gagatek!!
    Ja cię moge podac do sondu mam twoje pełne dane adresowe a nawet telefon!!

scorpio
    Guest

Po pierwsze droki kolego to nie tak niedawno!!
    Przyczepiałes sie do mnie juz od samego początku i wtedy zamówiłes te owady.
    Bez przerwy pisałem do ciebie ze masz je kupić bo już za nie zabuliłem i czekaja na ciebie.
    Twoja odpowiedz zapewne wszyscy się domyslaja jaka była(eeeee,aaaaa,spadaj!!,dam ci bloka itp)
    Ludzie wczoraj kazałem podjąc mu decyzje na gg czy kupuje te owady czy mam robić afere.
    Dał mi bloka.
    Wiec zrobiłem afere.
    Mateusz nie zamkniemy tej sprawy, załugujesz na wieczne potempienie!!
    Postaram się tego posta trzymac zawsze na samej górze
    Jak ktoś wejdzie na forum to odrazu zobaczy jaki z ciebie gagatek!!
    Ja cię moge podac do sondu mam twoje pełne dane adresowe a nawet telefon!!

A więc z kolei ja się wypowiem, jako że miałem stycznosć z owym osobnikiem. Mattru(matti) zachowuje się rzeczywiście zbyt dziecinnie nawet jak na swój wiek. ale nie poniżajmy tu ludzi poniżej naszego wieku ani tych poniżej 18 lat (np. mnie, foxtrotta i Scorpio, Artura). Można mieć 10 lat i byc człowiekiem na poziomie. Matti raczej nie zachowuje się normalnie, bo np. pisał mi maila w którego treści była prośba abym podał mu swój e-mail! Parodia. Wysyłać do kogoś e-maila z prośbą o podanie e-maila;( Mattiego poznałem na GG i dość często się do mnie odzywał i odzywa do tej pory. Jego najnowsza wiadomośc poinformowała mnie że Dawid (Scorpio) to oszust. Oczywiście pisał mi setki innych rzeczy, zadając te same pytania przy kazdej rozmowie (np. z 5 razy zapytał mnie skąd jestem oraz co mam na sprzedaż; namolnie prosił mnie o podanie adresu (jakby bez niego żyć nie mógł); chciał coś kupić ale nie mógł się zdecydować, itp.).
    Nie mam nic przeciwko rozwojowi terrarystyki u tak młodych osób, im wcześniej tym lepiej. Jednak do tego aby zostać terrarystą trzeba DOJRZEĆ. Terrarystyka to nie tylko zabawa; zwierzęta to nie zabawki. No dobra, koniec już rozwodzenia się, teraz cos specjalnie dla tych, którzy chcą dowiedzieć się coś więcej o Mattru!!!:

mkrolewicz.w.interia.pl/matti.txt

Oto zapisy moich rozmów z mattim, poczytajcie! Oczywiście nie chcę osobnika zjechać, wyśmiać i ponizyć tylko pokazać jaki jest. Nieh każdy sobie na podstawie tego sam wyrobi opinię o chłopaku. Miłego czytania.
    P.S. Matti, teraz to już chyba zaliczysz mnie do grona tych, którzy pójdą do SONDU. Bez obrazy, ale jak się nie umie dorosnąć to się za hodowlę zwierząt nie bierze! Może te posty dadzą Ci do zrozumienia że coś jest nie tak! Jak spoważniejesz to pogadamy

Z drugiej strony Dawid też ostro kręci Już się przekonałem... Mattru może mówić prawdę, że chciał tylko jajka. Rozmawiałem z Dawidem... znam go trochę i wiem, że potrafi nieźle namieszać Nie obraź się Dawid, ale taka jest prawda.

...:James:...
    Guest

Nieznam go ale słuchając opini innych oraz wypowiedzi "oskarżonego" jest winny oszustwa
    Slavek a tak apropos to są tez osoby, które mają więcej niż 18 lat i też oszukują

sam "oskarżony" jakoś się nie odzywa...
    chyba zrozumiał co chcialiśmy mu przekazać
    w każdym razie cieszę się, że sprawa została "wyjaśniona"

ja znam dawida jush dość długo i jest spox
    nie ściemniał mi nigdy

buahahaha, aleś mnie Foxtrot rozbawił

czym???
    miałeś z nium kłopoty???

Dajcie spokój Mattru!! Najeżdżacie na niego kłamliwymi oskarżeniami, bo wiecie, że chłopak ma mało lat i nikt mu nie uwierzy w to co pisze. Jak Wam nie wstyd!!?? :-[
    Sorka, ale jaja to nie straszyki. Jak chcecia, to udostępnie na forum wczorajszą rozmowę, którą odbyłem ze Scorpio odnośnie tej sprawy, a zobaczycie wszyscy, jak to Scorpio potrafi nieźle i w oczy kłamać!!

Ale mni8e to zdenerwowało!!

Uprawnienia umieszczania postów