Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 87

Wątek: Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru

Re: Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru

wielkie dzięki za odzew
    mam nadzieję, że teraz nasz delikwent wycofa się na jakiś czas z terrarystycznego życia i trochę podrośnie.
    nic nie mam do 10-latków, ale ten okaz jest wyjątkowo niepoważny.

jeszcze raz dzięki za te posty

no i zapomniałem....
    macie tu jego GG 1107505
    miewa "świetne" opisy.
    poczytajcie czasem :P

mattru@poczta.fm
    Guest

Dawid (Scorpio kłamie!!). Tak wogóle to Dawid pisze że został na lodzie ze straszykami a to nie prawda!! Tak wogóle to ja nie miałem kupować od niego straszyków tylko jajka patyczka indyjskiego!! I co na to powiesz Dawid??

mattru@poczta.fm
    Guest

A tak wogóle to nie mam zamiaru wycofać się z hodowania owadów!!

mattru@poczta.fm
    Guest

Tak naprawdę z Dawidem to było tak: Nie dawno gadałem z Dawidem na gg! Negocjowaliśmy ceny i gadaliśmy jaki transport,jakie ceny,jakie gatunki kupię i tak dalej!! I w końcu ustaliliśmy cenę i wszystko!!Ustaliliśmy że kupię jajka indyjskich (a nie jak Dawid mówi straszyki).To napisałem mu że złożę mu dzisiaj ofertę na e-mail!! Ja jeszcze raz to wszystko przemyślałem!! I doszedłem od wniosku że jednak mi się to nie opłaca po poprostu raz że mam dużo jajek dwa że znalazłem hodowcę innego który mieszka w Legnicy i u którego mogę kupić bezpośrednio!! No i wieczorem napisałem do Dawida że jednak sory ale przemyślałem to wszystko i że mi się to nie opłaca! Przeprosiłem Dawida!! A na drugi dzień Dawid mi napisał na gg że te jaja co miałem kupić to sprzedał komu innemu! (a więc z tego wynika że nie miał z tego żadnych strat tylko zysk!) I jak się wytłumaczysz dawid?? Nie jestem oszustem! A ty Foxtrott nawet nie umiesz napisać mojego nazwiska! Napisałe Truszewski a ja mam na nazwisko Truskawiecki! Nawet nie znasz mnie dobrze (bo nie umiesz napisać mojego nazwiska) a już mnie oskarżasz!!

mattru@poczta.fm
    Guest

I co nato powiecie??

mattru@poczta.fm
    Guest

A tak pozatym to nie mam ochoty dalej poruszać ten temat!! Nie kłućmy się ani nie piszmy na siebie negatywnych postów!! Mam ochotę żeby wszystko wróciło do normy!! Polecajcie mnie a ja będę polecał was! ok? Co wy na to? Ale nie jestem oszustem! Tylko jestem początkującym! I tyle! To jak? Skasujmy ten post! ok? nie obrażajmy się na siebie! co wy na to?

slavek
    Guest

Witam

Ja powiem jedno to jest dziecko i po co ta dyskusja , on ma bujna wyobraznie i tyle jak kazde dziecko ))

Stronka chyba powinnla byc od 18 lat , mniej oszust bylo by )

mattru@poczta.fm
    Guest

Foxtrott i Dawid podam was do sondu za to że mnie oskarżacie i nazywacie mnie oszustem!

he he he!

Uprawnienia umieszczania postów