Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru

Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru

Nasz Mattru (Mateusz Truszewski) to 10-o latek z Legnicy. Jest to dokładniej mówiąc nieodpowiedzalny dzieciak(niewykluczone, że oszust), który zamawia zwierzaki (patyczaki i straszyki), a potem wycofuje się z zamówienia. Nie wiem o co temu maluchowi lata...

W każdym razie nie róbcie z nim żadnych interesów, albo najlepiej wcale nie gadajcie.

Mattru po wycofaiu się z zamówienia robi się bardzo niemiły, a czasem nawet agresywny.

Jeśli ktoś jeszcze miał z nim problemy proszę o wpis.

pozdrowienia, dla normalnych hodowców

scorpio
    Guest

Re: Foxtrott i Scorpio zostali oszukani przez Mattru

Ja miałem dość spore kłopoty z Mattru.
    Koleś zamówił u mnie dosc ekzotyczne gatunki to je kupiłem od innego hodowcy.
    Mateusz podał mi swoje dane lecz w ostaniej chwili się wycofał.
    Teraz jestem stratny na 30zł

mattru@poczta.fm
    Guest

A ja miałem z wami problemy!!

mattru@poczta.fm
    Guest

To moja sprawa czy kupuję czy nie!! Mogę wycofać się w tedy kiedy chcem!! Może w tedy znalazłem innego i lepszego dla mnie hodowcę od którego chcem kupić owady np. Adama P.!! On jest bardziej zaufany od was!!

Hej,

podobna sprawa była tez u mnie. Niejaki Paweł Cibis z Siemianowic Śląskich zamówił jajeczka patyczaków. Wysłałem polecony za pobraniem. Odmówił przyjęcia przesyłki - widziałem jego podpis. Cóż, albo się zamawia, albo nie... Też straciłem trochę na wysyłce.
    Naturalnie chciałem sprawę wyjaśnić - dzwonię na komórkę i dowiaduję się, że to nie jego numer :/ dzownię do domu (kilkadni pod rząd), ale "akurat wyszedł". Szkoda... Takie postępowanie świadczy o człowieku.

scorpio
    Guest

Mattru jesteś niepoczetalny.
    Jak mozna stwierdzic że jesteśmy nie zaufani jak nigdy od nas nie kupiłeś!!!
    Nie można zrywac umowy w tym samym dniu co sprzedawca wysyła paczke!!!

mattru napierw przemyśl wsztstko 10x a potem ewentualnie zawracaj komuś gitarę, bo to co robisz to brak wyobraźni, albo zwykłe chamstwo.
    fajnie, że interesujesz się zwierzakami(ja tesh zacząłem tak wcześnie, albo jeszcze wczśniej), ale podrośnij trochę bo na razie to widzę, że nie możesz na nic zdecydować, jesteś zagubiony i jak czuję trochę przestraszony.

To teraz ja. Mattru na poczatku jak sie pojawil kupil u mnie owady i wszystko poszlo gladko. Ale pozniej zaczol krecic, "sto" razy dziennie pisal zebym mu na mail pisal swoja oferte itp. napierw sie decydowal na cos potem mowil ze jeszcze sie zastanowi itp. i tak jest do tej pory, wiec zdecydowalem ze juz z nim zadnego interesu nie zrobie, chlopak ma 10 lat i chcialby wszystko odrazu ale nie wiem od czego zaczac Jak podrosnie to sie pomysli. Jestem chyba jedynym szczesliwcem kotremu udalo sie uniknac oszukania. Mimo to ze mnie nie oszukal odradzam robienia z nim interesow, poniewaz zaczol ostro krecic i moze oszukac jeszcze nie jedna osobe o czym sie przekonal Scorpio i Foxtrott.
    NIE POLECAM TEGO "HODWOCY"

cromat
    Guest

boze widac ze to dziecko jesli pisze "chcem" co to w ogule jest??Czlowkieu ty nie wyrosniesz na uczyciwego czlowkieka jak ty tak bedzie robil, boze zastanów sie 1000000x a potem powiedz z nie kupuje no i co oni maja teraz z tymi patyczakami robic???zjesc je czy co????kto Ci w ogule pozwolil zajmowac sie terrarystyka jak taki madry jestes, 10 letnie dziecko sie bedzie rzadzilo, jak by tam scopio albo foxtrott przyjechali do Ciebie do du to bys taka pewnie przkeopke dostal ze bys sie w koncu oduczyl oszukiwac.......boze skad takie dzieci maja internet i czym one sie zajmuja powinny jeszcze do złobka chodzic a nie za terrarsytyke sie brac!!!

Nook
    Guest

Foxtrott napisał(a):
    >
    > Nasz Mattru (Mateusz Truszewski) to 10-o latek z Legnicy.
    > Jest to dokładniej mówiąc nieodpowiedzalny
    > dzieciak(niewykluczone, że oszust), który zamawia zwierzaki
    > (patyczaki i straszyki), a potem wycofuje się z zamówienia.
    > Nie wiem o co temu maluchowi lata...
    >
    > W każdym razie nie róbcie z nim żadnych interesów, albo
    > najlepiej wcale nie gadajcie.

od razu wiedziałem po tych 10 postach na każdą grupę dyskusjną "kupię patyczaki"

Uprawnienia umieszczania postów