Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: "chcę info o Foxtrocie"

Re: "chcę info o Foxtrocie"

Foxtrott jest naprawde solidnym sprzedawcą i dba o klientów, więc cóż moge więcej powiedzieć... kupujcie od niego

Jestem Ania z Katowic, właśnie kupiłam u niego 50 albopilos. Nastepnym razem jak będe potrzebowała też wezmę 50 - to mowi samo za siebie. Dzięki, Krzysiek!

Wszystko OK, można kupować ;-).

Ja również robiłem interes z Foztrottem i musze powiedzieć że wszystko poszło zgodnie z planem i odbyło sie bez żadnych przeszkód. Sprzedałem mu telefon- najpierw posłałem aparat i jak go dostał to wysłał mi kase, tak jak sie umawialiśmy, także musze powiedzieć, że wszystko było OK.

Polecam Fox-a !!! Robilem juz z nim wymiane i poszlo jak mazenie

Polecam jeszcze raz

nosens
    Guest

;] ostatnimi czasy doszlo miedzy nami do zamiany...aparat 12 xp za pajaczka.Foxtrott jest jak najbardziej uczciwy,wszystko odbylo sie tak jak ustalilismy.Wyslalem aparat,i od razu po odbiorze przesylki wyslal do mnie pajaka.Pajak przyjechal zdrowy jedzacy;] no i byl idealnie zapakowany(bezpieczna koperta,wata,pudelko).Polecam go jako sprzedawce i jako terraryste ,ktory sluzy mi pomoca na gg jesli mam jakies pytanie odnosnie pajaka.....;]]Polecam

Wszystko fajowo załatwione, patyki wporzo a fox mi nawet postawił piwo(zartuje oczywiscie:PP)

FOXTROTT to wspaniałły gość, qpiłem do niego modlichy i na 1000000000000000000% jeszcze qpie jakieś zwierzęta (już mam zamówione ) qpujcie u niego ludziska spoko gość o wszystko pytajcie on odpowiada zawsze pomoc w sprawach terrarystyki 24h na dobe SPOKO GOŚĆ POLECAM BARDZO GORĄCO POZDRAWIAM

wspaniały

jak juz powiedzieli moi przedmowcy nic dodaj i tymbardziej nic ujac super sprzedawca! sluzy pomoca...transakcja odbywa sie szybko i sprawnie pelen kontakt co jest wazne a wiec ludzie kupujcie od niego

pozdro foxtrorr :* hehe

Uprawnienia umieszczania postów