Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: wojna!

Re: wojna!

Śledze na bieżąco działania wojsk alianckich i sytuacje w Iraku. Najgorszy był dla mnie fakt pokazania jeńców Amerykańskich więzionych przez Irakijczyków. Ze wstrętem patrzyło się również na kilkunastu Irakijczyków przeczesujących rzekę w celu znalezienia dwóch żołnierzy armii USA, którzy się tam katapultowali, strzelanie w rzeke, palenie trzcin, to wszystko było nagrywane przez TV
    Zwierzęta, nie ludzie. Husajn musi zginąć, tylko że jest ich podobno wielu ...
    Rozebrane i zmasakrowane ciała wojsk alianckich pokazane w TV, a przy nich dumni , uśmiechnięci Irakijczycy. Sam takiemu Irakijczykowi bym prosto w głowe strzelił bez żadnych wahań.

Pozdrawiam
    Leny

Moby_
    Guest

a ja bym nie strzelil tia... tylko jak usa przegra (co jest mozliwe) to my potem dostaniemy, bo kto tu wojowal z irakiem? oj

Jarek Zajączkowski
    Guest

Daj spokój zwierzętom.....one są w porządku.

Moby_ to nie jest wojna wyłącznie USA. Zauważ, że połowa Europy walczy w Iraku. Wojna będzie się toczyła do tego momenu, aż sytuacja tam się polepszy. Husajn zginie, a jego rząd i następcy zostaną obaleni. Nie możliwe jest żeby Irak zwyciężył z połową świata.

Pozdrawiam
    Leny

Zachowania tych ludzi upodabniają iść do gatunków niższych niż człowiek ...

Pozdrawiam
    Leny

Przed aliantami chyba najważnieszja część całej operacji - walka o Bagdad. Trzymajmy kciuki !!!

Kendzierzawiec
    Guest

ehh
    a ja mam inne zdanie. Ludzi jest duuuużo i im więcej ich zginie tym lepiej.
    Przez ludzi ginie wiele gat. zwieżąt i innych ludzi, norma. Niech sie pozabiajają.

Lady_Shefiria
    Guest

niechce tej gupiej wojny. nie mają co robić ci ludzie to wymyślają wojny!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów