-
wojna!
Czy popieracie wojnę ameryki z irakiem? Ja na pewno nie bo po pierwsze zginą niewinni ludzie a po za tym zginął zwierzaki! ( przecież gekon lamparci pochodzi z iraku ;p) a co wy o tym sądzicie ??
marta
-
Re: wojna!
ja sądzę że Husajn musi zginąć !!!
-
siema ja tesh jestem za tym aby wojny nie bylo ale rowniez jak stiw nie przepadam za husajnem ... :/ zeby to sie jak najszybciej skaczylo
-
dokladnie ja tez i chyba nikt tej wojny nie chce.niestety nie da sie inaczej obalić reżim Husajna.szkoda tylko że musi zginąc tyle ludzi.
-
Husajn musi zginąć tylko poco wojsko polskie na tej wojnie. Szkoda cywilów.
-
Tak się składa że pustynia to kraina śmierci. Tam włada Mori.
Oczywiście za jakiś czas zaleje ją na nowo woda i powstanie morze. Amen.
Pamiętam że gdy chodziłem po Saharze to największe wrażenie zrobiły na mnie muszle które chrzęściły pod moimi nogami. Pełno tego było...
Co do śmierci ludzi to masz faktyczne rację -zginie wiele osób ale to są prawa wojny. Na pustyni włada Mori a na wojnie Ares. Za 120 lat nikt nie będzie nawet pamietał imion tych osób które straciły życie w trakcie działań wojennych. A 120 lat to 2 pokolenia... nie tak dużo.
A co do gekonów to niech się cieszą te które siedzą właśnie w naszych terra:-)
Nawet irakijczycy mają już dosyć władzy wójka Husajna. Arabowie to w gruncie rzeczy nie tacy głupi ludzie jak ich pokazuje nasza telewizja.
Też mają rodziny, pracę , ulice i miasta. Są twórcami współczesnej matematyki itp.
Szkoda tylko że zamiast robić wojnę amerykanie nie wysłali do Iraku 3 snajperów którzy wiedzieliby jak sprawę załatwić...
-
<http://www.fun.from.hell.pl/2003-03-13/www.onzin.net-saddam.swf>
Polecam śmieszna animacja.
Cześć@_@
-
-
trzeba bylo zrobic porzadek w Korei i Chinach.. Ameryce jest wygodnie w Iraku - male panstwo, plaski teren, 'dzika' armia.. Rosja vs USA?
-
Uprawnienia umieszczania postów