-
-
Re: Beznadziejne chaty
ale o co wam chodzi? jest jak bylo, macie swoj czat do gadania o wszystkim, nawet o tym co nauczycielka dzis w szkole powiedziala, jedynie powstal drugi czat, dla tych ktorym niezawsze sprzyjala ta "rodzinna" atmosfera na czacie ktory teraz sie nazywa towarzyski. co wy gadacie o dzieleniu terrarystow, drugi czat jest zrobiony pod katem rowniez ludzi starszych niz te 15 lat, ktorzy chcieliby prowadzic dyskusje na poziomie ktore nie byly mozliwe wczesniej...
-
No teraz to dodałeś do pieca.
Jak to nie możliwe było wcześniej na chacie rozmawianie o terrarystyce?
To o czym się na nim rozmawiało. Ten chat to nie chat o tematyce erotycznej na interii czy onecie. Przychodziło na niego /jednocześnie/ nie więcej niż ok. 20 osób. Gdyby przychodziło tak jak na interię lub onet po 300-350 osób na raz to zrozumiałbym taki podział na 2 chaty.
Ale w tym przypadku zupełnie nie rozumiem takiego działania. W tym wypadku widzę jako rozsądne wyjście /w razie gdy się czeka na znajomego terrarystę/ logowanie się na 2 chatach na raz. Bo skąd będę wiedział czy akutat mój kolega ma nastrój do rozmowy o terrarystyce?
Może chce dzisiaj rozmawiać o pogodzie...:-)
No chyba że będziemy się teraz logowali na 2 chaty na tej stronie + jeszcze jeden /i tu trzeba "strzelać" na jaki/ bo nie wiadomo o czym aktualnie chce nasz kolega rozmawiac:-)
Jak tak dalej będzie to ktoś o was napisze do "Michałków" w MDM-mie lub do Radia Zet.
-
nie byloby tego problemy gdyby wszyscy szanowni terraryści chcieli rozmawiać tylko i wylacznie o swoim hobby ))
JEst komenda /buddy NICK wywoluje sie ja komenda /buddies i widac kto z kolegow jest aktualnie na czacie.
-
Fajnie!
Parę zdań o terrarystyce na 1 chacie a potem szybciutko skok na 2 chat bo zmienił się temat rozmowy:-)
Nie wiem jak dla innych ale dla mnie to trochę męczące. No ale co zrobić.
Zawsze przecież można założyć sobie własną stronę o terrarystyce.
-
sadze ze jesli ktos robi czat to robi go z mysla o ludziach a zrobienie dwoch czatow moze bylo zrobione z mysla o ludziach ale bez zgdody ludzi ktorzy na tym czacie siedza a sadze ze oni powinni miec jakies zdanie co do tego bo wkoncu to oni sa uzytkownikami tego czata.
wiec wedlug mnie zrobienie tych dwoch czatow to samowolka.
a teraz moje pytanie dla tych ktorzy utworzyli dwa czaty: ile jeszcze bedzie musialo byc prostestow by powrocil ten jeden czat? i czy zaczniecie sie liczyc ze zdaniem innych?
pozdrawiam Nazer
-
sadze ze jesli ktos robi czat to robi go z mysla o ludziach a zrobienie dwoch czatow moze bylo zrobione z mysla o ludziach ale bez zgdody ludzi ktorzy na tym czacie siedza a sadze ze oni powinni miec jakies zdanie co do tego bo wkoncu to oni sa uzytkownikami tego czata.
wiec wedlug mnie zrobienie tych dwoch czatow to samowolka.
a teraz moje pytanie dla tych ktorzy utworzyli dwa czaty: ile jeszcze bedzie musialo byc prostestow by powrocil ten jeden czat? i czy zaczniecie sie liczyc ze zdaniem innych?
Intencją było powstanie jednego dodatkowego czata na rozmowy wyłącznie o terrarystyce no i ta myśl została zrealizowana. Nadal nie rozumiem skąd u Was wszystkich tyle emocji o jeden czat, stary przecież możecie używać :-)
-
No git.
Ale zapomniałeś zrobić "instrukcję obsługi" dla chata dla "spesjalistów" bo zwykły szarak może się w tym wszystkim pogubić...
Wszedłem na chat dla "Panów" i podałem link do naszej dyskusji na forum i odrazu dostałem "bana".
Może powstanie dzięki Wam nowe państwo jakieś bo z tego co mi wiadomo Konstytucja RP gwarantuje wolność słowa...
Jeżeli na chacie dla "Panów" są inne zasady to wypadało by je jakoś opublikować. Może "Terrarystyczny Monitor Rządowy":-)
-
ja proponuje zrobic ankiete na stronie glownej...
-
Ankieta:
Czy jesteś za tym, żeby powrócił jeden chat?
TAK - 98%
NIE - 2%
Wyniki ankiety są juz znane.
Dziękujemy.
Uprawnienia umieszczania postów