Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!

Re: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!

To fajnego masz kumpla skoro na twojej stronie reklamuje konkurencje...

no wiec musze walnac swoje trzy grosze :P
    Z zasady chcialbym napisac ze na czacie nie mozna rozrozniac rozmow o terrarystyce i innych rozmow.. (no bo ile mozna gadac o jakiejs kupie gekona itp.). Rozmowa jest zwiazna z terrarystyka i ze wszytkim innym i to jest spox.
    Jednak ostatnio bylem przez chwile na czacie (bardzo malo ostatno wchodze na czat) i powiem tyle ze to nawet nie byla rozmowa... to bylo jedno wielkie pieprzenie "o d***e maryni" bo inacznej tego nie mozna nazwac. Sorx ze jestem brutalny.. ale mialem wrazenie ze kilku trzylatkow cos pisze.... po takim wstepie nie chcialo mi sie tam juz wogle gadac... jak tak dalej pojdzie to niektorzy moga pojsc na inne czaty (zreszta juz ktos napisal w tym poscie, ze zalozy wlasny czat).

Dlatego bez zastanowienia jestem za propozycja dwoch czatow
    gdzie jeden bedzie "powazny" z odpowiedzialnym OPem (kultura mysi byc albo ban),
    a na drugim niech sie dzieje co chce....

.. i tak z czasem ludzie wybiora gdzie i z kim beda gadac.... a jak pomysl nie wypali to sie wroci do jednego czata i bedzie atmosfera jaka bedzie....

Pozdro

Paweusz proszę mnie nie mieszać w dyskuje na forum. Ja jestem również za powstaniem drugiego pokoju chata. Lub np. adminem niech zostanie osoba w miare dorosła, która często bywa na czacie a jest nią Serpent. Po co mase opów o które toczą się wielkie wojny skoro i tak żadko kiedy bywają na czacie.

Pozdrówka
    Leny

Kendzierzawiec
    Guest

hehe jak narazie to pan jacek banował !! a tak pozatym to jacek pewnie dał ci tą wiadomość na priva żebyś tam sobie poszedł, bo tu cie nie chcą !! ja tak to zrozumiałem....

Jak będa dwa chaty to w jaednym będziemy gadać tylko o terrarystyce a w drugim o tym co chcemy.
    Przeciesz to jest popie*****.
    co w tym czcie dla tych powaznych nie będzie można wspamnieć o szkole, pracy itak dalej tylko będzie tak:
    dzien dobry chciałem oznajmic że mój gekon podłnius noge .
    A jak ktoś powie o cześ jak tam u ci poszło na klasówce to go wywala.
    przeciesz to jest chore.
    Co wam przeszkadza ze ktos napisze cos śmiesznego mie na temt terrarystyki.
    Dotej pory było donze. Wkońcu wiekszośc na czacie osob ma mniej niz 18 lat i lubi takie rozmowy a wy chcecie być tacy ponurzy i wszystko psuc zachowujecie sie tak jak bysmy zały cza na chacie bluznili.\
    No to tyle

Kendzierzawiec
    Guest

hmmm... już kiedyś były zabawy w czaty.... gwarantuje wam że ludzie znajdą sobie jeden czat i tam będą siedzieć a drugi może od czasu do czasu... a jeszcze co do opów, jak mogli reagować skoro jacek miał opa od nooka i na jego prośbe "robił pożądek" moim zdaniem On jest troche za pożądny, ale no cuż jest teraz dobrze i niech tak zostanie. POKÓJ WSZYSTKIM TERRARYSTYĄ

JA I TAK DOSTAŁEM BANA NAWET NIEWIEM OD KOGO A ZACO TO JUŻ WOGULE ŻADNEGO UPOMNIENIA NIC BAN I JUŻ!!! TA STRONKA SCHODZI NA PSY

Schodzi na psy powiadasz? Strona tak? Przecieć wypowiedzu powyższe dotyczą chata a nie stronki ? Nook chciał dobrze, zrobić troche porządku na czacie, który był potrzebny. Jednak kolega Jacek troszke przesadził i nook zabrał mu już opa więc jest ok. Nie ma co ciągle pisac o tym samym. Było ... minęło... może nastąpią jakieś zmiany dot. chata. Jakiś porządny admin o którym pisałem w jakimś poście wyżej.

Pozdrówka
    Leny

Przemeq
    Guest

hmm tak sobie tu zagladnalem.. i nie rozumiem przeciwnikow powstania dwoch czatow przeciez na tym czacie od 'luznych' rozmow mozecie tez mowic na tematy terrarystyczne tak jak do tej pory a ten drugi (stricte terrarystyczny, na ktorym dla was bedzie wialo nuda) po prostu ignorowac. tak, jakby go nie bylo

na tutejszym czacie bylem chyba dwa razy (teraz pewnie znowu wpadne, bo widze ze ciekawie sie robi). i faktycznie raz poziom rozmow byl typowo 'onetowy' (duzo obrazkow, malo tresci, caps...), a innym razem szlo wytrzymac (chociaz i tak wole swoja 'piaskownice')).

Uprawnienia umieszczania postów