-
Re: JACEK.I pracuje dla terrarystyki ! ! ! ! ! !
podpisuje sie pod słowami rev i paw`a ja dostałem kicka bo za dużo sie pytałem np. co hodujesz? masz opa ? itd. itp. wkoncu to terrarystyczny chat i takie pytania są dozwolone
-
Re: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!
Paweusz, masz źle w głowie? Myślisz że ktoś od nas wchodzi na czat terrarium i wywala ludzi??? A skąd niby miałby mieć na tymże terrarium opa?? Kłóćcie sie w swoim gronie, a jak ktos znowu chce skłócić te obie stronki... Cios poniżej pasa... :/ Nie mieszajcie to ludzi z terrarystyki - mamy opy u siebie, ale te same osoby nie maja opów na terrarium, zastanów się co mówisz... Poza tym nie potrzebujemy reklamować terrarystyki w tak dziecinny sposób. Zdaje się, że też piszesz na terrarystyce, nieprawdaż?
-
Re: JACEK.I pracuje dla terrarystyki ! ! ! ! ! !
po pierwsze to do pepre...:
1) Jacy ku#@#$#%$ gówniarze co???wyrazaj sie i nie moow tak bo polowa ludzi z czata nie jest gowniarzami nie raz widzialem jak robisz ostry burdel na czacie i nikt Cie nie kopal ani zbanowal naprzyklad z obrazkami.....
Po Drugie...:
1)NIe po to wiara ludzi przychodzi zeby za byle co dostawac kicki i bany.....
Po trzecie i ostanie to :
1)2 czaty no wspaniala mysl nikt jeszcze na taka nie wpadl jasne a jak ktos bedzie cos potrzebowal z terrarystyki to zaraz jak cos powie to dostaje bana bedzie zapewne fajnieeeee....Nie rozumiem tego przedtem byl dobry system dalo sie utrzymywac podzadek a teraz wam cos uderzylo do glowy i macie jeszcze wieksze holote niz byla...
-
Dajcie spokuj t dyskusja zabardzo sie rozszeżyła tu chodzi o Pana Jacka x a nie o terrarystyke!!!
-
Re: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!! do awi
a właśnie że nie kożystam z terrarystyki bo tam wejść nie mogę a ten wasz progs to możecie go sobie wsadzić do ... biórka bo zanim się ściągnie z waszego ftp to szybciej terrarystyka padnie :>
a co do mieszania terrarystyki to właśnie gość mi wysłał przed banem reklamę waszej www :> i to co widziałem to widziałem i bana mam więc mi przynajmniej ty kitu nie wciśkaj :>
-
Tak, Paweuszu, spisek przeciwo tobie się zawiązał.... Żydzi, masoni i cykliści oraz terrarystyka :/ W sumie macie jakiegoś admina chyba, no nie? I niejednego opa? Zbanujcie pana jacka i po kłopocie...
-
jacek dziala za aprobata wladzy absolutnej.. opy sa pod nim.
-
Dobra niech będzie narazie jak było... bo się pozabijacie..
niedługo będzie drugi pokoj na powazne rozmowy.
Jacek to moj kolega któremu zleciłem zadanie oczyszczenia czata, ale narazie się z tego wycofam... nie mam czasu na takie dziecinady
Nie działa mi czat nie moge tego kontrolować, narazie dajmy jednak spokoj, jak sobie naprawie wszystko to się za to zabiorę
-
awi :>
jak dostałem bana to chwile przed nim dostałem wiadomość o chacie terrarystyki więc wiem co widziałem :>
-
Re: banany......
hm poczekamy sobie czy jak?
Uprawnienia umieszczania postów