Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!

Re: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!

Ale 2 czaty to paranoje przeciesz jak ktoś rozmawia o terrarystyce to my sie dołanczamy!!A jak niema co robić to gadamy na inne tematy przeciesz na tym czacie spędzmy połowe swojego czasu!!!

dokladnie
    Sam czesto nooku gadasz o bzdetach

Nie rozmumiem ,czyli będą 2 czaty i jak będę chciał zapytać coś o gadach to muszę wejść na pierwszy a jak mi przyjdzie na myśl coś nie na temat to wtdey mam iść na drugi. Sam pomyśl czy to ma sens , komu to przeszkadzało ,że na tym czacie nie rozmawiało się tylko na tematy terrarystyczne.Zastanawiam się kto wpadł na taki głupi pomysł bo taki własnie jest. I tak bedziemy wszyscy wchodzili na czata gdzie mozna gadać na różne temety i w tym także terrarystyczne i jaki to ma sens.
    Pomyślcie !!!

Trunks
    Guest

Jackowi to przeszkadzało, i dlatego będą 2 czaty czego ja nie popieram, wydaje mi sie że ten co powstanie będzie mało odwiedzany, napewno przeze mnie zawsze będe wchodził na pokój o terrarystyce

Wlasnie Stiw ma racje kto na ten drugi wejdzie??? Chyba tylko JACEK

ja popieram pomysl o 2 czatach... masa ludzi w ogole nie zaglada na teraznieszy czat poniewaz kupa gowniarzy zrobila sobie z niego plac zabaw. niby to nie problem, jednak wlasnie ci ludzie sie licza, i to wlasnie oni pomagaja tym gowniarzom w razie problemow.

uwazam ze powinny byc 2 czaty - czat towarzyski, oraz czat stricte terrarystyczny, na ktorym beda sie odbywaly zloty TERRARYSTYCZNE, oraz roznego rodzaju spotkania...

szczerze mowiac od dawno mi sie juz odechcialo siedziec na czacie ktory dotad byl...

PAWEUSZ
    Guest

Re: JACEK.I pracuje dla terrarystyki ! ! ! ! ! !

przez tego głópka mnie serp zbanował nagadał serpentowi że bluźnię a przed samym banem dał mi takie coś na priv "WWW.TERRARYSTYKA.PL-NAJLEPSZY CHAT TERRARYSTYCZNY" ! ! ! według mnie konkurencja chce wywalić ludzi z chata i zaczyna posługiwać się opami do banowania ludzi aby tamci wchodzili na czat terrarystyki ! ! !

Ale wytlumacz sprawe z jackiem!!!!!
    Kto to ???i wogule

Pan Nadwrazliwiec odzywa sie nowego goscia na obecnym czatku, ktory dopiero co przyszedl i napisal - "Czesc. mam dzisiaj kartkowke " - jacek: "Spadaj na priv!". Mija kilka minut. Ktos sie wita: "hej :-))))", dwie osoby odpowiadaja: "Czesc ". jacek na to moralitet na dwie pelne linijki: "Ludzie, kiedy wy wreszcie wydoroslejecie, dlaczego musicie zasmiecac kanal tymi usmieszkami. Wypowazniejcie troche!". Kolejne atrakcje - jak widac zabawa w banowanie.

Re: JACEK.I pracuje dla terrarystyki ! ! ! ! ! !

pepre opy wpadaja na pare godzin i pilnuja. wywalaja jak ktos sie bawi za glosno. i w porzadku. ale ci co sie BAWIA pomagaja jak ktos przyjdzie. jak siedze na czacie i gadamy o bzdurach - ok, jak ktos proponuje temat stricte terrarystyczny - przerzucamy sie. ja sama gubie sie z privami, ale pomagam w miare mozliwosci, opisuje podstawy o ziwerzakach, konkretne problemy etc. - mysle ze jak wiekszosc. a siedze tam dlugo i dla przyjemnosci - dla tych rozmow o glupotach. i to my, gadajacy pomagamy, a nie NAM!!! pomyliles chyba pojecia. co innego spotkania z wetami w okreslonym terminie.

Uprawnienia umieszczania postów