-
Re: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!
No więc !!Byłem wcześniej na czacie dzisiaj jak to wszystko sie działo i powiem tyle jestem tu (na czacie) od niedawna ale złapałem klime i jest ok , a ten popapraniec próbuje to zmienić ale ma problem bo my wszyscy możemy sie przenieśc!!!Ja robie strone o jaszczurkach i będzie tam czat bez żadnego moderatora ja będe opem ale bęe wywalał tylko w tedy jak ktoś po moich prośbach niebędzie przestawał przeklinać ale rozmowy będą luźne oczym kto będzie chciał przeciesz my nieżyjemy tylko terrarystyką ale i prywatnym naszym życiem gadamy sobie i przyjaźnimy sie przeciesz my mamay być zgrupowaniem przyjaciuł terrarystyki a nie nudziażami o czym mamy gadać jak akurat nic z naszymo gadami sie niedzieje ja pisze nawet o tym że mój Gedi zjadł świersza ale juz taki jestem ale przeciesz to pisze bo chce!!!Ale niemożna rozmawiać cały czas o gadach troche rozrywki , luzu musimy mieć więc ja jestem za tym aby sie dowiedzeć kto jest adminem całej terrarystyki i poprosić go o usunięcie tego czubka albo my sie wynosimy!!Wszystko co mam do powiedzenie pozdrawiam was przyjaciele (bo za takich was uważam) i mam nadzieje do napisania na czacie naszym czacie a ie na czacie partacza!!!pozdrówki papa
Uprawnienia umieszczania postów