-
JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!
dobra, musze sie troche uspokoic...
WIĘC:
Kto to #^#@#%^ jest - przychodzi pierwszy raz w życiu na czata i ma opa, wymyśla sobie nowe zasady /jak ktos zaczyna gadać nie o terrarystyce, rzuca np. - spadaj z tym na priv!/, przy tym nie ma pojęcia o ludziach, nie zna nikogo z opów, w ogóle się nie orientuje co i jak.
Pytam, na jakiej zasadzie świadomie rozwalacie ten czat? Zbanowani ludzie, inne opy milczą, wszyscy walą na tego jacka na priv, czy naprawdę nikogo to nie obchodzi??
Pomysł z dwoma czatami - jeden na 'rozmowy dzieciaków', jak to określił jacek, drugi dla 'terrarystów i specjalistów'. Bądźmy szczerzy - jak amatorka przychodzi na czat, zawsze wśród obecnych znajdzie się ktoś do tematycznego pogadania na priv o konkretnym przypadku. I ci ludzie robią to z własnej dobrej woli, przy okazji siedząc DLA PRZYJEMNOŚCI na czacie. DŁUGO. CODZIENIE. CI SAMI. OD DAWNA. Ktoś oczekuje po długiej znajomości wymianiania formułek, to jest porządek??
To naprawdę ma ROZKRĘCIĆ czata, POMÓC mu? PAŚĆ!!!!! To co się stało to ŻENADA!! I on chce coś zrobić z czatem?? Ludzie, wpiszcie się, bo mnie się naprawdę... Należą się nam KONKRETY, bynajmniej nie w postaci jego pseudokomentarzy!
-
Re: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!
hmmm ja też dostałem bana dziwne... pare osub zostało zbanowanych !!
bez wyraźnych powodów.. albo wogule bez powodów !
-
Dokladnie podpisuje się po dym co napisała reveille.Za kogo on się uważa ,żę próbuje wprowadzić nowe zasady.Było wszytko dobrze i nikomu to nie przeszkadzało a tu nagle znalazł się jakiś dupek i próbuje wszytko zmienić.Nie rozumiem tego gdzie są inne OPY czy oni już nie mają nic do powiedzenia.Jak to może być ,żę nagle przychodzi jakiś nowy OP i wprowaca nowe zasady. Przecież to jest bez sensu robić dwa czaty.Moze ktoś zareaguje na nasz apel.
NOOK do Ciebie tak samo apeluje przeciez Ty tu masz władze,prosze zrób coś z tym a nie utrudniaj nam !!!!!!!!!!
-
Byłem wtedy na czacie i wiem co sie stało, nie brałem udziału w konwersacji poniewarz nie chciałem dostać bana, dostało go kilka osób i nie wiem jakim prawem. To jest skandal. DLaczego inni op nie reagowali. Dlaczego Jacek zachował sie tak a nie inaczej. Prosił bym aby osoby które zostały zbanowany odzyskały spowrotem możliwość wejścia na czat a co do Jacka prosze aby osoby upoważnione porozmawiały z nim
Pozdrawiam
-
Podpisuje sie pod tym. Dostalem bana za nic.
Siedzialem na czacie i ni pisalem nic przez piec minut a tu nagle ban juz mnie nie ma.
Co to za "dupek" tam siedzi?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
-
Boze!!!!!!!!!!!1
Nook zareaguj
-
Nook mial opis na gg "Piszcie w waznych sprawach"po tym jak mu mowilem o calej sprawie.Komus jeszcze mowil ze ma to w nosie
-
Zrobie dwa czaty, na jednym bedziecie sobie rozrabiali jak robicie to teraz a na drugim będą poważne rozmowy 0 rozmow terrarystycznych no chyba ze zwiazanych z danym zagadnieniem...
-
No więc !!Byłem wcześniej na czacie dzisiaj jak to wszystko sie działo i powiem tyle jestem tu (na czacie) od niedawna ale złapałem klime i jest ok , a ten popapraniec próbuje to zmienić ale ma problem bo my wszyscy możemy sie przenieśc!!!Ja robie strone o jaszczurkach i będzie tam czat bez żadnego moderatora ja będe opem ale bęe wywalał tylko w tedy jak ktoś po moich prośbach niebędzie przestawał przeklinać ale rozmowy będą luźne oczym kto będzie chciał przeciesz my nieżyjemy tylko terrarystyką ale i prywatnym naszym życiem gadamy sobie i przyjaźnimy sie przeciesz my mamay być zgrupowaniem przyjaciuł terrarystyki a nie nudziażami o czym mamy gadać jak akurat nic z naszymo gadami sie niedzieje ja pisze nawet o tym że mój Gedi zjadł świersza ale juz taki jestem ale przeciesz to pisze bo chce!!!Ale niemożna rozmawiać cały czas o gadach troche rozrywki , luzu musimy mieć więc ja jestem za tym aby sie dowiedzeć kto jest adminem całej terrarystyki i poprosić go o usunięcie tego czubka albo my sie wynosimy!!Wszystko co mam do powiedzenie pozdrawiam was przyjaciele (bo za takich was uważam) i mam nadzieje do napisania na czacie naszym czacie a ie na czacie partacza!!!pozdrówki papa
-
Nook nie rozumiesz??????
Jakis gosac wchodzi pierwszy raz na chata ma opa i wszystkich banuje bez powodu !!!!!!!!!!!1
Jak to wytlumaczysz
A moze znowu jakis tescik???(wiesz o co chodzi)
Uprawnienia umieszczania postów