-
przywróćcie dawny chat i odbanujcie ! ! !
tamten chat był cool a że czasami brakło opa albo któryś przymknął po długiej nie przespanej nocy oko to tylko szczegóły
-
Re: JACEK.I i reguly na CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!
Oj coś mi się wydaje, że twórcy stronki zaszaleli, a naród sie kłóci...:P A tak poza tym co przeszkadza porozmawiac o czymś innym niż o zwierzętach terraryjnych? Przecież się nie da ciągle gadać o tym samym... Informować, że jaszczurka podniosła łapkę, a wąż zmienił pozycję? Trzeba przecież o czymś innym czasami... A itp. to miłe rzeczy. Jak ma człowiek powiedzieć, że się uśmiechnął czy jest smutny? Całymi zdaniami podrzędnie złożonymi? Wyluzujcie....
-
serp mnie nie zbanował...
oficjalne przeproszenie bo to jednak był ten nowy gostek (((
-
nieno najlepsze jest to ze pepre mnei przezywal paweusza firie i 3/4 czata ze jesst dla niego gówniarzami ja mu powiedzialem ze jest dal mnei kims na kogo mi zal slow i odebral mi opa no swietnie!!!!
-
BANY
A my nadal nie mamy dostepu na chata. Niech nas odbanuja
-
Re: BANY - ok
mozna juz wchodzic, w porzadku. dzieki Nook... (?!) - retoryczne i w przestrzen...
-
-
Re: Awi :)
Awi ma rację bo na chacie nie można gadać tylko o tym samym chociaz staram się a jak troszkę (przegiołem)mowilem o innych żeczach to pepre dal mi kicka
pozdrofka
-
Re: Awi :)
Na czcie powinno sie gadac o tym co sie chce i żeby to komus nie sprawiło przykrosci.
wkoncu jesteśmy ludzmi i mozemy gadac jak ludzie.A tak wogóle co wy sie tak pepre uczepiliście.
Załoze sie że karzdy z nas jest czasami wkurzający on też ma prawo.
-
Reveille Brawo jestes wielka. nie bylo mnie wtedy na czacie wiec pewnie nie moge sie wtracac lecz dziwi mnie dlaczego reszta OP-ow nie zareagowala, zawsze myslalem ze oni sa od trzymania parzadku na czacie wiec dlaczego jedna osoba potrafi tak latwo zaklucic jego funkcjonowanie?nierozumie
pozdrawiam Nazer.
Uprawnienia umieszczania postów