Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: rejstracja stronki www.

Mieszany widok

dffdffffffffffffffff
    Guest

rejstracja stronki www.

hey wie ktos jak rejstrowac stronke www?
    i gdzie ją najlepiej zarejstrowac w wp,interii,czy republice?
    pozdrawiam

Re: rejstracja stronki www.

polecam wp.pl

Ja mam podobny problem Niby ją dodałem do wyszukiwarki, ale jak wpisuje pózniej słowa kluczowe to i tak jej nie znajduje. Czy dodanie strony do katalogu=dodanie strony do wyszukiwarki? Czy słowa kluczowe muszą być też w tytule lub opisie strony, czy też mogą to być zupełnie inne słowa? Dzięki

Słowa kluczowe trzeba wpisać jako tzw. "meta tagi" - są to widoczne tylko dla przeglądarki informacje pozwalające lepiej skatalogować, sklasyfikować i w efekcie później odnaleźć Twoją stronę. Do meta tagów zalicza się także język strony, prawa autorskie, etc.; u siebie wpisuję je na górze w edytorze html, a że u mnie jest on prosty jak konstrukcja cepa nie wiem niestety jak o będzie wyglądało u Ciebie. W każdym razie odsyłam na www.siteql.net > Generatory > Meta generator, który automatycznie doda Twoją stonę do dobrych wyszukiarek, etc. Pozdrawiam serdecznie.

Dodanie do katalogu nie = dodaniem do wyszukiwarki ściągni sobie taki program, który dodaje strone do wyszukiwarek (nie pamiętam jak sie nazywa) musisz sobie poszukać.

***Cholewix***
    Guest

???

Uprawnienia umieszczania postów