Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Do pyliusa

Mieszany widok

Do pyliusa

Mam pytanie, kiedy masz zamiar zapłacić za zbożówkę, którą wysłałam Ci w połowie stycznia??

pozdrawiam

pylius
    Guest

Re: Do pyliusa

Sprawa jest zalatwiona .
    Post to chamski wyskok w tym przypadku.

and no comment.

pylius.

Załatwiaj to sobie z nim prywatnie a nie psuj mu tu dobrej opini.Pylius to uczciwy człowiek miałem okazję się sam przekonać.

Ciekawa jestem jak jest załatwiona, bo na moje konto nic od Ciebie, ani nikogo innego nie wpłynęło. Kiedy i jak to załatwiłeś??
    Jeżeli tak uważasz to poproszę na nr faxu potwierdzenie wpłaty.
    Podaję nr faxu: 022 786 57 19.
    Ja sprawdzałam konto w środę 19.02.2003. Jeżeli sprawa jest załatwiona to jak wyjaśnisz brak pieniędzy???????? A co do hamstwa, to może byś się tak troszkę sam pochamował???? Ja zadałam pytanie na forum, bo nie odbierasz telefonu i nie odpowiedziałeś na maila. Nawet chciałam się skontaktować przez gg i prosiłam Nooka o Twój nr gg. Niestety na necie jesteś nie w tych godzinach co ja, więc nie udało mi się z Tobą pogadać. Ty sam z siebie nie uważałeś za stosowne skontaktować się (mimo, że Cię o to prosiłam) i poinformowanie mnie jak zamierzasz to załatwić. Przykro mi, że poszło to na forum, ale nie mam innego kontaktu, a do Tych narazie się nie wybieram.

Pozdrawiam

Prywatnie??? To może mi powiesz jak mam się z nim skontaktować prywatnie?? Chętnie bym to zrobiła.
    Nie kwestionuję tego, że jest uczciwy, ale bardzo bym chciała, żeby w końcu załatwił tą sprawę. Ma do mnie maila i dwa moje nr telefonów. Ja już nie mam możliwości skontaktowania się z nim poza forum.

Smecta
    Guest

Cytuję:
    "Szkoda że znaczna część ludzi mieści się w moim kryterium oceny :

Ludzie składają się głównie z mętnych intuicji, brudnej seksualności, kompleksów, zawiści i frustracji. Czasami są sympatycznie nastawieni do ogólnie pojętego świata, ale to zazwyczaj pierwsze, łatwo ulatujące wrażenie.

Ale często się w tym tylko utwierdzam coraz bardziej ."

patrz temat: http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=6611&t=6611
    pozdrawiam Smecta

pylius
    Guest

a co to ma do rzeczy - ja sprawe z mysza zalatwilem , bylo to nieporozumienie , na prv sie takie rzeczy zalatwia i nie musze tu udzielac wyjasnien co do tego posta .

pylius powiedz dlaczego jesteś taki agresywny i atakujesz ludzi?? Poza tym już pisałam dlaczego poszło to na forum, a nie na priva, więc tego też nie będę wyjaśniać. A jeśli chodzi o ścisłość to jak sprawa będzie załatwiona w 100 % to napewno od razu napiszę na forum taką informację, bo skoro temat zaczęłam na forum, to go też na forum skończę. Faktycznie część pieniędzy wpłynęło. Na resztę umówiliśmy się inaczej, więc to faktycznie nie jest zależne do końca od pyliusa.
    Tylko, że węża sprzedałam Tobie i raczej to Ty powinieneś się ze mną rozliczyć.
    Wiem, sama się na takie rozwiązanie zgodziłam, ale widać z tego mierzyłam ludzi swoją miarką. )) ( No, mały brak samokrytyki na rozluźnienie atmosfery).
    Nie bądź taki nerwowy, bo nikt tu Ciebie nie atakuje, tylko po prostu stwierdza fakty i nawet wykorzystuje Twoje słowa, które w moim mniemaniu mają dużo do Twojej reakcji na mojego posta.
    Wierz mi, jeżeli chciałabym być chamska, to napewno byś się zorientował, więc troszkę wrzuć na luz i przynajmniej pomóż mi załatwić tę sprawę do końca. (No chyba, że się nie poczuwasz??)

Pozdrowionka
    mysza.

Smecta
    Guest

Cytuję:

"Posluchaj gowniarzu .
    Moze mi podasz przyklady co sprzedalem swojego?
    I najlepiej wpadnij do mnie , to sobie pogadamy w cztery oczy mieczaku a jak nie to lezec i nie szczekac . Kolejny frajer sie znalazl, nie znasz mnie osobiscie wiec wal sie na ryj .

pylius."
    patrz: http://terrarium.com.pl/forum/read.p...695&t=691mysza na

znam dobrze pyliusa on jest naprawde uczciwym człowiekiem
    a co do twojej wypowiedzi smecta to no comment
    nie warto nawet na takie COŚ(czyt.smecta)zwracać uwagi

Uprawnienia umieszczania postów