-
Zlot na Slasku ?
z tego co wiem to zloty terra sa organizowane krakow albo warszawa dlaczego nie mozna by zrobic zlotu na Slasku? w Katowicach albo okolicy? wiem ze na slasku jest bardzo wielu hodowcow a i do katowic mozna z latwo trafic
Pozdrawiam
Nazer.
-
Re: Zlot na Slasku ?
hehe POPIERAM !! tesz jestem ze ŚLĄSKA i przydałby się jakiś zlot !! ))))))))
a tak wogóle to dokładnie z kąd jesteś ??
-
-
tez jestem z katowic -na razie nic sie u nas nie szykuje z tego co pisze dr Jarek to planuje zlot okregu slaskiego PST(dawne wroclawskie opolskie i katowickie) we wroclawiu na poczatku kwietnia narazie byc moze jak bedzie kiedys nas wiecej i beda osoby ktore beda sie mialy czas zajac to powstanie okreg katowicki ale narazie z tego co widac PST dopiero pomalu startuje wiec potrzeba jeszcze troche czasu
-
Ja organizuje zlot na Slasku.Wszelkie informacje na ten temat na Forum:Terrarium[Zlot na Slasku autor Sauron czyli ja]oraz na e-mail.Moj adres to sauron100@op.pl
Pozdrawiam
Sauron
-
oj bardzo by się przydał taki zlot. jak tylko sie cos ruszy to na mnie mozna liczyć!!!
-
-
Ja rownież powinienem się zjawić ale zależy kiedy Sauron z tego co wiem robi zlot w Ustroniu, a więc bardziej wolałbym Katowice jestem z Rudy Śląskiej
Pozdrofka
-
Chorzów też się dołaczy :-)
Pozdrawiam
Seb
-
Proponuję połączyć przyjemne z pożytecznym - zwróćcie uwagę na "ciekawą propozycję" SAURONA. Chętnie przyjadę (i kilku ludzi z Wrocławia).
Uprawnienia umieszczania postów