Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zlot na Slasku ?

Mieszany widok

Zlot na Slasku ?

z tego co wiem to zloty terra sa organizowane krakow albo warszawa dlaczego nie mozna by zrobic zlotu na Slasku? w Katowicach albo okolicy? wiem ze na slasku jest bardzo wielu hodowcow a i do katowic mozna z latwo trafic
    Pozdrawiam
    Nazer.

PaWeL^
    Guest

Re: Zlot na Slasku ?

hehe POPIERAM !! tesz jestem ze ŚLĄSKA i przydałby się jakiś zlot !! ))))))))

a tak wogóle to dokładnie z kąd jesteś ??

Katowice.

tez jestem z katowic -na razie nic sie u nas nie szykuje z tego co pisze dr Jarek to planuje zlot okregu slaskiego PST(dawne wroclawskie opolskie i katowickie) we wroclawiu na poczatku kwietnia narazie byc moze jak bedzie kiedys nas wiecej i beda osoby ktore beda sie mialy czas zajac to powstanie okreg katowicki ale narazie z tego co widac PST dopiero pomalu startuje wiec potrzeba jeszcze troche czasu

Ja organizuje zlot na Slasku.Wszelkie informacje na ten temat na Forum:Terrarium[Zlot na Slasku autor Sauron czyli ja]oraz na e-mail.Moj adres to sauron100@op.pl

Pozdrawiam
    Sauron

oj bardzo by się przydał taki zlot. jak tylko sie cos ruszy to na mnie mozna liczyć!!!

Sklipkan
    Guest

Cze !!! Podpisuję się także pod tym pomysłem rękami i nogami

...:James:...
    Guest

Ja rownież powinienem się zjawić ale zależy kiedy Sauron z tego co wiem robi zlot w Ustroniu, a więc bardziej wolałbym Katowice jestem z Rudy Śląskiej

Pozdrofka

Chorzów też się dołaczy :-)

Pozdrawiam
    Seb

Jarek Zajączkowski
    Guest

Proponuję połączyć przyjemne z pożytecznym - zwróćcie uwagę na "ciekawą propozycję" SAURONA. Chętnie przyjadę (i kilku ludzi z Wrocławia).

Uprawnienia umieszczania postów