Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Terraspis - pomoc w zapisywaniu hodowli ...

Mieszany widok

Sklipkan
    Guest

Terraspis - pomoc w zapisywaniu hodowli ...

Można ten Terraspis pobrać z działu download "terrarium.pl" .
    Sam jestem w trakcie sprawdzania jego przydatności ... Co o nim sądzicie ? Zamieściłem tutaj link do niego,poniewaz myślę ,że może wart jest uwagi..?

http://terrarystyka.com.pl/download/...l=terrarystyka

Pozdrawiam !!!

Re: Terraspis - pomoc w zapisywaniu hodowli ...

sama mam wszystkie 3 programiki, osobiscie odradzalabym Baza2.0. - jest sporo bledow i w ogole malo tresci, fotek. terraspis calkiem fajny, ale powinni ulepszyc interfejs - troche nieporeczny system wprowadzania danych, dodatkowych informacji. pzdr

mod_
    Guest

Witam
    Co wg Ciebie znaczy "troche nieporeczny system wprowadzania danych, dodatkowych informacji" ? Jesli masz jakis konkretny pomysl jak to ulepszyc to jestem otwarty na wszelkie propozycje.

na przyklad chce napisac, ze ptasznik ma 6,5cm glowotulowia - a tam mozna wklepac same liczby. w porzadku, siądę wymysle cos madrego to zapostuje.

mod_
    Guest

Jak nie mozna ?!
    Pewnie zamiast przecinka "," probujesz wpisac kropke "." .

a to przepraszam. !
    //diggin underground

Sklipkan
    Guest

A ja zauważyłem jak dla mnie taką niedogodność tego terraspisu,że nie można wprowadzać kolorów i dat karmienia... Kolorami oznaczam pająki różnych linii. Mianowicie jeśli są z jednego kokonu to kolor ich oznaczenia jest jednakowy i na odwrót ... W terraspisie musiałbym wykombinowac coś innego (?). Wpisuję takrze dzień w którym karmię pająki a w tym spisie nie ma jak tego prowadzić,pomijając oczywiście rubrykę "obserwacje",która ma inne zadanie . To tyle jeśli chodzi o moje uwagi ;-) Pozdrawiam !!!

Uprawnienia umieszczania postów