-
cosik o mnie
mialem kiedys kilku kolegow , ale stwierdzili ze mi odbilo na punkcie wezy bo gadalem o nich bez przerwy , no i nie mam juz tamtych kolegow
czasem weze ratuja zycie wlasciciela , gad bles snejks
-
Re: cosik o mnie
to nie jestes sam ja tez tak mam ale moi kumple mowie tylko ze mam nasr... w kepie i ze mi to minie ale mi sie wydaje ze nie minie
ale czlowiek bez hobby jest nikim...
Pozdrawiam Nazer
-
Re: cosik o mnie
Tak to jest ,że nie każdy potrafi nas zrozumieć.U mnie wśród znajomych też bywa,że mają już dośc słuchania o wężach (troche ich rozumiem) ale naszczęście są też tacy którzy bardzo lubią o tym słuchać i rozmawiać.pozdrawiam
-
Re: i o mnie tysz
A ja bym nie mogla w kolko gadac o terrarystyce. rozumiem ze jak jest ktos ciekawy, z kim mozna powymieniac doswiadczenia, albo kto chce akurat posluchac (i przy okazji ta pasja sie zarazic - to owszem, zarazam bardzo chetnie ale nawet najciekawsza rzecz nie moze przeslaniac wszystkiego... stad fanatycy religijni etc. :PPPPP
Niniejszym pozdrawiam Bractwo Zoofili :PPPPP
-
Re: i o mnie tysz - do pyliusa
pylius, co masz na mysli ze weze ratuja zycie ?
pytam serio i nie szukam zaczepki
-
o matko ciekawe co z tego wiedzy laknienia znowu wyniknie...
-
Hehe, mnie na uczelni uwazają juz za świra jak przynioslem dla kolezanki karaczany i swierszcze. Ktos wyczail, ze mam i poszla fala, ze z obiadem przychodze na wyklad i takie tam teksty....coz takie zycie terrarysty )
-
mialem na mysli to , ze gdybym sie z nimi zadawal dalej to skonczyl bym o kilka poziomow intelektualnych nizej , ciesze sie ze rozdzial zycia z nimi zwiazany jest juz zamkniety . Teraz juz tyle nie mowie o wezach , w sumie to chyba wogole juz nie mowie o nich ale sa dla mnie zawsze sprawa pierwszorzedną .To poprostu najwieksza moja pasja od dziecka .
-
moje "towarzystwo" nie wie o moim hobby
nie lubie o tym mówic gdyz jak wiadomo różni lu dzie różne poglądy
nie kazdy uzna to za normalne
miłosnikom programów o wezach przypominam,
że nie długo startuje nowy program o- "Pogromcy wezy"
na National Geograpchic
-
A możesz podać godzinę emisji lub tytluł tego programu??
Dzięki wielkie.
Pozdrowionka
Uprawnienia umieszczania postów