Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Prawo , regóły , zasady , życie , węże niebezpieczne.

pylius
    Guest

Prawo , regóły , zasady , życie , węże niebezpieczne.

Nikt nie podal jakiegos sensowanego argumentu , dla jakiego nie powinny sie znalesc opisy jadowitych , kazdy czlowiek odpowiada za siebie i swoje zycie trzyma we wlasnych rekach , kilkanascie godzin temu w Tatrach zgineli moi koledzy ...........................................
    .................................................. .....................................

i nikt nie zabroni wycieczek i pisania o tym . Nie wiem co to za ciemnote ludzie szerza w tym kraju z jadowitymi , kazdy kto chce i tak sie o nich dowie ode mnie czy z neta . Jak ktos nie bedzie przecierac nowych szlakow to bedzie stac w miejscu , nikt nie bedzie mi mowic co mi wolno a co nie , ja sam jestem sobie prawem . Moj opis anakondy tez nie bardzo spasil , z powodu "nikt nie trzyma anakond" , tak sie sklada ze znam ludzi ktorzy hoduja i anakondy i jadowite i jeszcze inne zwierzeta ktorych mozna by sie nie spodziewac w domu , a kto sie spodziewa weza wogole ? ludzie zyja w przekonaniu ze to dziwne i niebezpieczne zwierzaki , ale co sie dziwic , sama ciemnota w tym spoleczenstwie dlatego nie mam zamiary to dlugo mieszkac.

[*][*][*]
    Ku pamięci moich bliskich .....

PS. zycie jest za krotkie aby sie nad nim zastanawiac.

Jarek Zajączkowski
    Guest

Re: Prawo , regóły , zasady , życie , węże niebezpieczne.

........"ja sam jestem sobie prawem "..........

Pylius - lubię Cię - na prawdę!

Jako przedstawiciel "ciemnoty" przytoczę jedno z praw Murphiego:
    "Nie powinno się dyskutować z "ciemnotą" bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    ps.
    Moje kondolencje z powodu śmierci kolegów. Ja też straciłem przyjaciół w Tatrach

Uprawnienia umieszczania postów