-
Prawo , regóły , zasady , życie , węże niebezpieczne.
Nikt nie podal jakiegos sensowanego argumentu , dla jakiego nie powinny sie znalesc opisy jadowitych , kazdy czlowiek odpowiada za siebie i swoje zycie trzyma we wlasnych rekach , kilkanascie godzin temu w Tatrach zgineli moi koledzy ...........................................
.................................................. .....................................
i nikt nie zabroni wycieczek i pisania o tym . Nie wiem co to za ciemnote ludzie szerza w tym kraju z jadowitymi , kazdy kto chce i tak sie o nich dowie ode mnie czy z neta . Jak ktos nie bedzie przecierac nowych szlakow to bedzie stac w miejscu , nikt nie bedzie mi mowic co mi wolno a co nie , ja sam jestem sobie prawem . Moj opis anakondy tez nie bardzo spasil , z powodu "nikt nie trzyma anakond" , tak sie sklada ze znam ludzi ktorzy hoduja i anakondy i jadowite i jeszcze inne zwierzeta ktorych mozna by sie nie spodziewac w domu , a kto sie spodziewa weza wogole ? ludzie zyja w przekonaniu ze to dziwne i niebezpieczne zwierzaki , ale co sie dziwic , sama ciemnota w tym spoleczenstwie dlatego nie mam zamiary to dlugo mieszkac.
[*][*][*]
Ku pamięci moich bliskich .....
PS. zycie jest za krotkie aby sie nad nim zastanawiac.
Uprawnienia umieszczania postów