Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: pytlius i inni

Tribel
    Guest

pytlius i inni

dziwi mnie postepownie niekturych osbob, najpier kupuja podniecie wiele gatunkow gadow a potem jak im sie znudza, lub potrzebuja kasy na nowego np. wezaa to je sprzedaj, doskonalym przykladem takiego nie odpowiedzialnego zachowania jest pylius (bez obrazy !!!!!)
    szkoda ze wsumie cierpia na tym zwierzaki (podrzuz, stres zmiana miejsca, straszne !)

Tribel
    Guest

Re: pylius i inni

Sorry, mialo byc PYLIUS NIE pytlius

eftrzy
    Guest

Tribel i inni

Skoro bez obrazy to po co podajesz przykład, to tak jak pokazać kogoś palcem w tłumie i powiedzieć bez obrazy. Moim zdaniem to jego sprawa i jak Cie nie interesuje kupno albo sprzedaż to nic Ci do tego ( bez urazy)

Re: pytlius i inni

Hie hie zaczyna się następna wojna - powodzenia ))

pylius
    Guest

Posluchaj gowniarzu .
    Moze mi podasz przyklady co sprzedalem swojego?
    I najlepiej wpadnij do mnie , to sobie pogadamy w cztery oczy mieczaku a jak nie to lezec i nie szczekac . Kolejny frajer sie znalazl, nie znasz mnie osobiscie wiec wal sie na ryj .

pylius.

Tribel
    Guest

no zawialo kultura ...
    ciekawe skad wiesz ile mam lat ? cyt.: "Posluchaj gowniarzu"
    przyklady prosze bardzo:
    crotalus durissus
    trwoznice
    cos jeszcze ???
    pozatym nie mam po co ci odwiedzac (nie obrazilem cie)

pylius
    Guest

Jestes plytki i pusty czlowieku .
    No i widzisz , nic nie wiesz a sie wypowiadasz .
    Po co ? Zachowujesz sie jak gowniarz a Twoja ortografia idzie za tym.
    Wpadnij , zobaczysz czy sprzedalem "swoje" i przy okazji chetnie Ci stukne bo mam juz doscy takich kretynskich zachowan .

Tribel
    Guest

wbrew tywoiej opini wiem o tobie wiecej niz ci sie wydaje, a takimi slowami to mozesz zwracac sie do swoich rodzicow swoich rodzicow.
    pozatym szkoda mi niektyrych gadow ktore meczysz/meczyles u siebie w domu, nie masz odpowiednich warunkow a ni wiedzy a kupujesz wszystko co uwazanae jest za prestizowe, chwalisz sie ze masz to i tamto, ze trzymales takie i inne zadkie weze, ale moze pochwalisz sie co rozmnozyles ?!
    pewnie nic ....

Tribel i po co sie kurna odzywasz(bez urazy) powaliło cie(bez urazy) tak samo sie mozna doczepic do kazdego ktory cos sprzedaje zastanow sie co piszesz zanim twoja mózgownica zacznie pracować (bez urazy) i jak sie czujesz,fajnie nie (pewnie jestes kolejnym buraczkiem siedzacym przed monitorem i wymadrzajaczysz.( BEZ URAZY).Aha i tak samo kazdy meczy psa w domu,kota,rybki itd.

nie Towje sprawa Tribel ...........poco wogle taki topic co chcesz tym udowodnic , co pylius robi ze sowim zwierzakami to tylko i wylacznie jego sprawa, nieznajac sytuacji powodujesz metlik na forum .....

Uprawnienia umieszczania postów