Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: pytlius i inni

Wiesław Pyć
    Guest

Podsumowanie Tribel'a (BEZ URAZY) :)))

Witam, chcialbym podsumowac psychikę nasze "szanownego" kolegi "terrarysty" (a raczej terrorysty):
    Jest to czlowiek(chyba)-(bez urazy) ktory zazdrosci lub jest z Green Peace i chce za wszelka cene udowodniec ze terrarystyka to meczenie zwierzat i nie powinno sie trzymac gadow z domach, bo to jest (jego zdaniem) okropna,przerazliwa,potworna itd. katorga dla zwerzat.
    Nastepnie mowi ze nikt nie zna sie na tarrarystyce i nikt nie ma warunkow na trzymanie gadow.Sam musli ze jest Alfa i Omega, a na dole jego postow pisze: "Tribel, chce (prosi o) wiedzy ;-)))" - co zaprzecza jego wyzszosci nad Nami. Na sam koniec probuje wycofac sie za wszystkiego co powiedzial i zakonczyc dyskusje.

Z tego wszystkiego wychodzi ze nasz "mistrz" jest zwyklym pyszalkiem ktory chce zaistniec na forum jako obronca zwierzat,czy ktos taki.
    Wiec jesli temu zaprzeczy proponuje sprawdzic jego wiedze na temat terrarystyki izachecic go aby nas przekonal ze jest czegos wart na tej stronie. Trible <---- BEZ OBRAZY!!!

To ja juz skoncze.
    Nara!

Re: do Tribel'a

Tribel napisał(a):
    >
    > dziwi mnie postepownie niekturych osbob, najpier kupuja
    > podniecie wiele gatunkow gadow a potem jak im sie znudza, lub
    > potrzebuja kasy na nowego np. wezaa to je sprzedaj,
    > doskonalym przykladem takiego nie odpowiedzialnego zachowania
    > jest pylius (bez obrazy !!!!!)
    > szkoda ze wsumie cierpia na tym zwierzaki (podrzuz, stres
    > zmiana miejsca, straszne !)

nie chce mi sie czytac ty wszystkich wypowiedzi.... ale mam jednak pytanie co do ciebie jako osoby ktora to zaczela.

Jakie zwierzaki hodujesz?
    Czy nalezysz do jakiejs grupy obroncow praw zwierzat?
    Na jakiej podstawie na publicznym forum obrazasz konkretna osobe?
    No i jesli mozesz to napisz mi ile masz lat, bo jestem poprostu ciekaw.Ja w przeciwienstwie do ciebie nie umiem oceniac ludzi po zamieszczonych postach na forum (no chyba ze znasz Pylisua osobiscie, ale to i tak nie powod zeby pisac takie rzeczy na forum)

Tribel
    Guest

chyba nie dokonca jasno sie wyrazilem, nie mialem zamiaru obrazac nikogo (dopuki pylius tego sam nie uczynil), nie chcialem tez sie znikim kucic, nie bede tez odpowiadal na kazdego posta bo wydaje mi sie ze to nie ma sensu. nigdy ale to prze nigdy nie napisalem ze uwazam sie za jakiegos mistrza terrarystycznego, raczej na odwrut ...
    nie chcialem zeby pylius odebral to tak personalnie, ale chcialem poprostu podac przyklad konkretnej osoby, znam go dosyc dobrze, bo muj czlonek rodziny, sprzedawal mu juz gady i go troche zna (opowiadal mi co nieco na temat pyliusa <nie twierdze ze wypowiadal sie na jego temat zle>)
    to ze zimujesz weze jeszcze nic nie znaczy, ale nie bede zaczyna rozmowy od poczatku, wiec przepraszam pylius, przepraszam reszte jesli sie poczuli urazeni
    Jeronimo lat mam 28.
    a widzialem sporo padlych zwierzat ( jestem celnikiem) i szlak mnie trafia jak ludzie traktuja zwierzeta jak przedmiot, uwazaja ze mozna je kupic, ze jak zaplaca to moga zrobic z nimi co chca, nic bardziej blednego, wbrew odwrotnie, zakup zwierzat zobowiazuje ..........
    jeszcze raz przepraszam WSZYSTKICH, a w szczegulnosci PYLIUSA
    to juz KONIEC, prosze nie pisac nic wiecej na ten temat.

A ja jeszcze napisze

A napisze że

Kocham mojego Boa Dusicielka "Dzikiego Stefana" (podoba sie jego imie?

pylius
    Guest

Hej Tribel

Tak sie zastanawiam , kto z Twojej rodziny mi sprzedawal gady i wie w jakich warunkach je trzymam skoro nikt u mnie w domu nie byl - wiec nie @#$@#$# glupot .

pylius
    Guest

Re: pylius i inni - EPILOG

Reasumując cala sprawe teraz na spokojnie , bo niestety mialem dzis bardzo zly dzien i akurat cos takiego jeszcze zobaczylem ...
    Pragne tylko powiedziec ze takiego chamstw jak ze strony Tribla dawno nie spotkalem :

- kłamiesz mówiąc że mnie znasz - na Boga człowieku ! ! ! - u mnie w domu byla tylko jedna osoba ktora ma cos wspolnego z terrarystyka a od niej nic nie kupilem - nikogo wiecej nie goscilem w domu , wiec robisz sobie bardzo nie smaczne żarty i jak sie tu nie unisci gdy ktos takie brednie publicznie wypisuje ?

pylius.

Życzliwy
    Guest

Re: pytlius i inni

Tsa... ten co to niby chce chronic zwierzaki i postepowac zgodnie z prawem??
    A ten cytat??
    "crotalus durissus
    trwoznice
    cos jeszcze ???
    pozatym nie mam po co ci odwiedzac (nie obrazilem cie)"
    HAHAHA
    to znaczy ze jak ktos sobie kupuje jadowitego weza niezgodnie z prawem itd to jest specem od terrarystyki???
    Szkoda ze po tylu latach ja jeszcze nie jestem......
    I nieprędko będę bo mam swoje zdanie na temat trzymania jadowitych węży.....
    Pozdrawiam terrarystów i tych co im sie wydaje że nimi są....

pylius
    Guest

stary a Tobie o co chodzi ? bo Twoja wypowiedz nie niesie konkretnej tresci , jakis belkot slowny , jakis niezrownowazony emocjonalnie jestes , bo co ma durissus do doswiadczen , a czy ja kiedykolwiek upieralem sie ze jestem doswiadczonym hodowca ? Zapewne nie .

Życzliwy
    Guest

No tak niezrownowazony to raczej Ty jesteś
    Jakbyś przeczytal dokladnie cały post i zobaczył skąd wzięty jest ten cytat to inaczej bys pisal......
    a tak hmmm- no ale coz widać zle cie ocenilem i zle zrobiłem stając po Twojej stronie..

Jola Hmm
    Guest

Czy wy jestescie jacys chorzy czy co? Po co sie czepiacie ludzi? Co wam to daje zajmujcie sie swoimi sprawami. To co robi np Pylius to jest tylko i wylacznie jego sprawa. Moze robic co chce i nie powinno was to inetresowac. Lepiej spojrzcie na siebie... A slow ''przykladem takiego nie odpowiedzialnego zachowania jest pylius (bez obrazy !!!!!)'' nie bede wogole komentowala bo jest to hamstwo (czlowieku zastanow sie zanim cos napiszesz).

Uprawnienia umieszczania postów