Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Ważne dla mnie(Webmajster2)

Ważne dla mnie(Webmajster2)

Witam!
    Mam pytanie dla osób znających trochę program do tworzenia stronWWW-Webmajster. Otórz po publikacji mojej strony moja wyszukiwarka nie odnajduje jej. Podałem kilka słów kluczowych, tytuł i opis, ale to nic nie daje. Czy trzeba w okienkach, gdzie wpisuje się tytuł, opis oraz słowa kluczowe pisać językiem html? Np.<title>HODOWLA</title>?Czy też wystarczy w tych polach normalnie wpisać słowa?Np.HODOWLA? Czy słowa kluczowe muszą być oddzielone przecinkami, a po przecinkach spacja?NP.natura, hodowla, owady, gady, terrarium. Czy też bez spacji, a może też w ogóle bez przecinków, tylko ze spacją? Strone moją tworze w programie WebMajster2. Bardzo proszę Was o pomoc, ponieważ włożyłem w moją stronę dużo pracy i zależy mi bardzo, aby inni mogli z niej skożystać. I jeszcze jedno: po publikacji strony na swoim koncie WWW w republice, jak sprawdzić jaki jest jej adres, czy adres strony to to samo co nazwa mojego konta WWW?
    Dziękuję wszystkim za pomoc!

Re: Ważne dla mnie(Webmajster2)

UZUPEŁNIENIE:"Czy trzeba w okienkach, gdzie wpisuje się tytuł, opis oraz słowa kluczowe pisać językiem html? Np.[title]HODOWLA[/title]?Czy też wystarczy w tych polach

Uprawnienia umieszczania postów