Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: matura

pylius
    Guest

matura

Tak sobie mysle , ze w 4 klasie powinny byc typowe przedmioty maturalne , bo po co mi hista czy mata jak tego ani na maturze ani na studiach ktore wybralem miec nie bede , co za beznadzieja , a tak to bym cala 4 klase sie uczyl bioli , chemi i fizy - i przynajmniej bylbym obkuty na egzamin na studia i mature . Bo po cholere mi jakas matematyka , rozumiem do pewnego stopnia sie w zyciu przyda ale bez przesady , takie %%^^## teraz mam ze szok , z nową matura to sie ma sprawa inaczej bo jest mata , ale to tez glupie , jak ktos na medycyne idzie czy cos podobnego to po kiego mu to , powinnien byc wybor jakis , jak kogos kreci matematyka to niech se idzie tam gdzie tego uczą , ja moge sie oczyc bioli , chemi i fizyki z checia ale mata sucks . A dziwi mnie jeszcze jedna rzecz - dlaczego wiekszosc nauczylcieli matematyki to tacy sztywny i bez podejscia ludzie ? .

pylius.

eftrzy
    Guest

Re: matura

stary idź spać lepiej ;-)

pylius
    Guest

spoko , spac to ja chodze tak srednio o 14

Tak to już jest w naszym kraju ,że wbijają na rzeczy dogłowy kompletnie nie potrzebne w życiu i co wcale nas nie interesują.Od dawna wkurza mnie to ,że się uczę niepotrzebnych przedmiotów ale na studiach się to nie zmieni bo na ulubionym kierunku tez bywają gówniane przedmioty.

ale czy tylko tak jest "u nas"? racja ja wybrałem ochrone środowiska, a musze sie teraz meczyc z ta poje@!@# chemią(na ćwiczeniach jest nawet spoko)! Na zoologi jest za to ciekawie bo duzo praktyki mamy(kroimy glisty i karaluchy.

Ja byłem na inżynierii ochrony środowiska ale po niecałym semestrze zrezygnowałem bo była prawie sama mata,fiza i jakieś głupie przedmioty ekonomiczne Ptfuj

Za to teraz jestem przyszłym terapeutą od uzależnień-hie hie %)

ps:zaraz wychodzę na piwko - czego i wam wszystkim życzę ;P

Uprawnienia umieszczania postów