Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: LENIWI TERRARYŚCI !

Mieszany widok

eftrzy
    Guest

LENIWI TERRARYŚCI !

Chciałem poruszyć kwestie osób, które nie odpisują na maile. Najpierw piszą posty, że są zainteresowani skąd jesteś za ile, mój mail to ....
    A potem żadnej odpowiedzi, ani spier... ani pocałuj mnie w d..... NIC

Kultura osobista nakazywałaby odpowiedzieć chociaż nie dziękuje.

Czy wam też się to zdarza ?

pylius
    Guest

Re: LENIWI TERRARYŚCI !

Wlasnie , ktos Ci pisze "jestem powaznie zainteresowany " i cholera wie gdzie go nosi . Ludzie myslcie co piszecie .

niektorzy chyba pisza zeby ino pisac

przeciez to forum to nic innego jak asynchroniczne forum dyskusyjne.. a nie jakis czat. To ze nikt nie odpowiada na forum odrazu czy na dniach to nie oznacza ze juz wylaczyl sie z dyskusji. Nie kazdy ma dostep do stalego lacza... tymbardziej teraz w okresie po swiatecznym (sylwestrowym).

Jeronimo tu chodzi o e-maile na temat kupię czy sprzedam, a nie o dyskusję !

Powinni odpisywać i co do tego się zgadzam w 100% !!!

Re: LENIWI TERRARYŚCI ! któży nie chcą odpisywać.

WITAJ EFRZY.
    WITAJ EFRZY.

Ja też to samo mam, Ludzie piszą do mnie pytają , czy mam do sprzedania to i to , ja im odpisuje , a oni nic, odpisuje im jeszcze raz na maila a oni jak by ich nie było.
    To się dotyczy ANI i BARTKA.
    Ludzie co zwami jest?. Jeśli się rozmyśliliście, że nie chcecie już tego kupywać z rużnych powodów co chcieliście wcześniej kupić, to dajcie mi przynajmniej posta , mailla ,przeciesz jeśli już tego nie chcecie nie obrarze się z tego powodu.
    Ja ciągle czekam na wasze odpowiedzi.

PS>ADMINISTRATORZE (NOOK) PAN TEŻ NIE ODPOWIADA NA MOJE MAILLE (Z JEDNYM WYJĄTKIEM) ,PAMIETA PAN CHCIAŁEM DAĆ NOWY OPIS AKSOLOTLA MEKSYKAŃSKIEGO ,PUŚCIŁEM JUŻ CHYBA 3 RAZY TEGO MAILLA Z OPISEM, A PAN NADAL NIE ODPOWIADA,NIE WIEM DLACZEGO, MOŻE PAN NIE CHCE TEGO OPISU, JEŚLI TAK TO PROSZE MI TO NAPISAĆ.
    CIAGLE MAM NADZIEJE ŻE Z TYM OPISEM DOJDZIE DO SKUTKU.

Krzysztof.W

To chodzi o maille a nie posty.

cześć

Re: LENIWI TERRARYŚCI ! któży nie chcą odpisywać.

Napisałam do ciebie 2 emaile!!! Nie wiem moze nie doszły. Pisałam też dziś na forum. Zero odzewu. Daj mi swój gg

Uprawnienia umieszczania postów