Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wycieczka...

Wycieczka...

Witam !!!!
    Dziś rano zamiar pójść do szkoły wybrałem przeciwny kierunek - spacer po lesie . Przeszedłem w sumie około 20 km. i polecam wszystkim taką wycieczke. Las zimą jest cudowny, ośnieżone drzewa, dużo zwierzaków, czasem można znaleźć ciekawy konar do terrarium Nie siedzcie non stop przed monitorem, tylko ruszcie zwiedzać wasze okolice. Troche świeżego powietrza napewno się przyda. Do domu wróciłem co prawda zmęczony ale bardzo zadowolony. Przytargałem 3 fajne konary do terrarium.
    Polecam taki spacer !

Pozdrawiam
    Leny

dr Robert
    Guest

Re: Wycieczka...

Gratuluję wędrówki. Chociaż do szkoły chyba też warto chodzić ))
    Też muszę się wybrać po świeży mech na podłoże dla żabek.

Siema!! Aj tez lubie łązić po lesie. Jak była u mnie Biruit_ka to też sie do lsu wybraliśmy na spcerek.

Ja także gdy pojade na swoją działkę to zawsze ide do lasu nad jeziorem.
    W lecie jest tam mnóstwo zaskrońców , dużo z nich to samce ale czasmi widuje duże samice takie ponad 1,5 metrowe serio, są jaszczurki nawet padalce,oraz grzebiuszki ziemne , i inne żaby nie wspominajac już o ropuhach.
    A korzeni do terrarium to też sobie poprzynosiłem.

Sorki za błędy w pisowni.

Cześć

Ja też chętnie poszedłbym na spacer, ale w promieniu 20 km to nie wyjdę nawet z miasta. Trochę zazdroszczę Tobie tej bliskości lasu.

Szczecinek - położy między 4 jeziorami, a w promieniu 20 km znajduje się ich kilkanaście

Pozdrawiam
    Leny

Uprawnienia umieszczania postów