-
uczciwość
Nie miałam zaufania do sprzedaży na forum. Ludzię się tu ogłaszają, a tak naprawdę często jedyny kontakt jaki mamy to adres e-mail. W rubryce sprzedam pojawiło się ogłoszenie "sprzedam terarium". Ogłosił się coolary. Zadzowoniłam do niego i się umówiliśmy na konkretny dzień i konkretną godzinę. Dzień wcześniej zadzwoniłam, żeby potwierdzić spotkanie i nadal niby wszystko było ok., ale miał jechać gdzieś tam na weekend i umówiliśmy się, że rano da znać sms, ponieważ ja nie mam internetu w domu. Powiedziałam jeszcze, że ponieważ ja nie mam samochodu, to zorganizuję sobie jakiś transport, żeby przewieźć to tera.
Wtedy było jeszcze wszytko ok. Następnego dnia wsatłam i razem ze znajomym czekałam na wiadomość. Nic i nic... Wysłałam smsa, z pytaniem czy wyjechał. też nic... Zadzwoniłam i komórka była wyłączona. Popołudniu znajomy nie mógł dłużej czekać, a komórka była nadal wyłączona. Wieczorem dałam sobie spokój.
NIENAWIDZE TAKIEGO WYSTAWIANIA DO WIATRU!!!!!!!!!!!. Nie wiem kto to jest, bo nie znam tej osoby. Ksywka coolary. Można było przynajmniej mieć tą cywilną odwagę i powiedzieć, że się sprzedało komu innemu, albo w ogóle, że się zmieniło zdanie. Ale widać z tego tą osobę na to nie stać. Napisłam dzisiaj też maila do niego - brak reakcji. Aż tak się boisz????
Jestem nowa na tym forum, ale czy wszyscy, którzy się tu ogłaszają tak się zachowują?? Czy to forum to zwykły pic na wodę??
Wszyscy napewno nie, bo już raz kupowałam tu od kogoś myszy i jak się umówiliśmy, tak też było.
Uprawnienia umieszczania postów