-
Re: Zobaczcie na te zwierzaczki... :)
Słowa, słowa, słowa... Proszę o zdjęcie (tylko nie żaden fotomontaż z biustem Pameli i zgryzem Banderasa))))
-
Zdjęcia nie oddają tak mojego uroku... )))))))))
-
Z chęcią bym obejrzała, ale nie mam power pointa w pracy. Nie masz jakiś jpg??
Viking marze, żeby kupić sobie boa constrictor, ale nie mam jeszcze tera. Chcę zama zrobić (będę próbować). masz może maluchy na sprzedaż i w jakiej cenie?? Jak byś się ze mną podzielił swoim doświadczeniem z boasami byłabym wdzięczna. Jak narazie mam zbożówki nerodiie. Czekam na każdą radę ( chodzi o twoje doświadczenia - opisy przeróżne już czytałam).
Pozdrawiam
mysza
-
jakie wymagania??:)))
-
Zróbmy tak :
Zrób najpierw terrarium jeżeli jesteś w stanie.
Na razie swoich maluchów nie mam ale będę dokupywał na wiosnę czystego boa constrictora constrictora prawdopodobnie z coolarym i wtedy jeśli się dołączysz do zbiorowego kupowania maluchów na pewno uda się wynegocjować jakąś rozsądną cenę.
Mieszańce są od 150 - 300 zł.
Skąd jesteś ?
-
Musisz podać mi swój wiek, adres zamieszkania, telefon, zdjęcie, wymiary... )))
... dopiero wtedy pogadamy ))))))
-
Ja jestem z Warszawy i z tego co wiem to coolary jest z okolic. Ale wczoraj dowiedziałam się, że na boa trzeba mieć jakieś pozwolenie?? Nie wiem, czy to prawda?? Podobno będzie stworzony jakiś organ kontroli i jak nie będę miała pozwolenia, to zabiorą mi zwierzaki?? Czy to prawda.
Będziesz na zlocie 23.11???
pozdrowionka
-
nie satysfacjonowałoby cię to:)), a napewno nie twoją dziewczynę::)))
-
O pozwoleniu pierwsze słyszę - boa objęty CITES-em ale nie przeszkadza to w handlu tym gatunkiem.
O zlocie, o którym piszesz niewiele wiem ale z chęcią bym wpadł (i oczywiście poznał Cię osobiście ).
-
Uprawnienia umieszczania postów