-
nadrzewne.com - Zostaja!
Wiec po dlgich przemysleniach ztwierdzam ze serwis nadrzewne.com zostaje i bede dalej go prowadzil i udoskonalal szkkoda bylo zmarnowac rok pracy, adres jest juz troche znany wiec mam nadzieje ze strone rozwinie sie jeszcze lepiej. Mam kilku stalych pomocnikow, i zapraszam cala reszte o pomoc w nadsylaniu artykulow, i ZDJEC glownie zdjec ptasznikow nadrzewnych jedyny warunek to:
- Zezwalasz na nadanie loga nadrzewne.com, foto jest ladne i dobrej jakosci ja je potem ocenie i zadecyduje czy znajdzie sie w serwisie.
Takze ZAPRASZAM wszystkich do wspolpracy.
-
Re: nadrzewne.com - Zostaja!
aha i jak zwykle zapomnialem dodac najwazniejszej rzeczy PILNIE SZUKAM webmastera ktory by zrobil design w php, najlepiej to chyba zrobie konkurs jak CURTUS na jakis ladny design, ale do tego czasu prosilbym potencjalnych webmasterow o kontatk moze sie dogadamy.
-
Ziu, ale php nie służy do robienia wyglądu.
Z php jest użytek, jeśli generujesz treść dynamicznie, np. w oparciu o pliki, zmienne czy bazę danych.
Do designów używa się np. Photoshopa 
-
ojej wiadomo, ale chodzi mi o design i zeby to wszystko juz smigalo w php bo ja niestety nie ogarniam tematu php, ale chyba juz znalalem.
-
A nie mozesz skorzystac z jakiegos darmowego badz zapłacic za szablon?
-
boze ludzie nie wypowiadajcie sie juz bo to szkoda gadki przecierz mowie czy nie jasno sie wyrazam? bo albo ja czegos nie rozumiem albo wy. Wiadomoze ze jak kogos szukam to nie za darmo a w php mi chodzi zeby ten ktos zrobil laya pod portal php ala phpnuke ehhh.
-
Dobra spoko wyluzuj
-
sam luzuj, odzywaj sie, i nie nabijaj beznajdziejnych postow bo niektore twoje posty po prostu mnie rozwalaja, tak jak ten ze mnie nie ma na forum i moze mnie zmienic, szybki jestes. EOF
-
Już sie dogadaliśmy z ziu co do laya i kodu.
Uprawnienia umieszczania postów