-
Re: venomous.friko.pl
Teraz i ja Ciebie rozumiem Dark Raptor, lekko mnie tylko wytrąciło z równowagi to ząsmiecanie z wykrzyknikiem... (wyglądało to jakbyś conajmniej pisał do kłusownika sprzedającego skóry węża Ekulapa)
Zgadzam się z tobą, iż aby zacząć coś takiego i nie narobić więcej szkód aniżeli dobrego należy się do tego solidnie przygotować (wyżej wymieniony genotyp populacji)
Jak już wspomniałeś dobre chęci mam (a przyznaje, iż brak mi wiedzy merytorycznej aby nie zaszkodzić)...
Wymieniony przez Ciebie drugi cytat odnosił się aspektów prawnych... (przywatni pasjonaci mają zakaz, a placówki i organizacje jakoś się do tego nie palą). Przypominanie mi o tym raczej nie ma sensu i jest męczące, ponieważ doskonale sobie zdaje z tego sprawę...
Cieszę się, że mnie chociaż troche rozumiesz... i musze przyznać, iż już to nie pierwszy taki mój pomysł (kilka lat temu zainspirowało mnie znalezienie tygrzyka paskowanego, jednak wypusciłem ją poniewaz nie mogłem przez dłuższy czas znaleźć samca)
Howała sie w każdym razie wyjątkowo dobrze...
Prosze w każdym razie wszystkich forumowiczów o nie robienie (jak wczęsniej) jakiś afer z nie sprawdzonych informacji....bo chyba takim szukaniem sensacji do niczego nie dojdziemy, a na pewno już nie do sprawnej komunikacji i braku przekłamań...
Uprawnienia umieszczania postów