Podziwiam Waszą sztukę retoryki, ale myślę, że celem Roberta było zaproszenie Was do Serwisu Arachnea.pl. Rozmowa o wierze chyba nie ma dalszego sensu.
Ja osobiście uważam siebie za człowieka głęboko wierzącego jednakże nie przeszkadza mi, że ktoś ma odmienne zdanie.

Myśląc o ziemskim życie wiem jedno - każdego dnia nowa osoba zaraża się pasją hodowli zwierząt terrarystycznych. Cenię TCP za bogate materiały dające możliwość zdobycia wiedzy. To, że tutaj jesteście oznacza, że pasjonują Was zwierzęta egzotyczne i chcecie się z kimś tą pasją dzielić.
To natomiast, że chcecie się dzielić swoimi wiadomościami oznacza, że możemy ze sobą współpracować. Tak naprawdę, to użytkownicy Arachnea.pl są też użytkownikami TCP a użytkownicy TCP są również użytkownikami Arachnea.pl
Nie widzę, zatem przeciwwskazań żebyśmy nie mieli dzielić się wiedzą i wzajemnie wspierać na zasadach partnerskich.

Wszyscy, którym zabraknie tutaj jakichś informacji niech czują się u nas mile widzianymi gośćmi - my w zamian na naszym forum polecamy wielokrotnie Was.

Jako, że współpracuję z młodymi hodowcami, to zapraszam Was wszystkich do naszej akcji - Program MECENAT: http://www.arachnea.pl/index.php?opt...d=19&Itemid=50

Jeżeli jesteś początkującym hodowcom i nie bardzo potrafisz sobie poradzić ze swoją hodowlą, to możesz liczyć na pomoc naszych Opiekunów, którzy zadbają o Ciebie nie pozostawiając bez odpowiedzi żadnego Twojego pytania.

Jeżeli natomiast jesteś doświadczonym hodowcom, to możesz u nas zostać Opiekunem lub wziąć udział w niejednym ciekawym programie.

Zapraszam Wszystkich - bez względu na płeć czy wiarę, bez względu na wiek i przynależność terytorialną. Każdy jest u nas mile widziany i tak już zostanie, bo taka jest właśnie Arachnea.pl