Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: KMM

Mieszany widok

KMM

witam wszystkich Ja,Teraphos i Krycha.k15 wpadlismy na pomysl zeby zalozyc strone o Pterinochilusach i szukamy chetnych do pomocy ktorzy pomoga nam zebrac jakies ciekawe zdjecia opisy oraz jakies dopiski swoich doswiadczen z nimi.

co o tym myslicie ??

Re: KMM

Myślę że to świetny pomysł taka specjalistyczna stronka. Ja ptaszników raczej niehoduje (a napewno pterinochilusów) więc raczej niepomogę. Ale pomysł uważam za jak najbardziej udany.
    Powodzenia

A co do tytułu to:
    KMM-KLUB MIŁOŚNIKÓW PTERINOCHILUS'ÓW

spoko pomysł - jak chcecie to moge podeslac kika fotek mojego murinusa

ok jak macie jakies ciekawe foty z murinusami to mozecie podsylac na absolwencik@o2.pl z gory bardzo dziekujemy za pomoc

Theraphos chyba chodzilo Ci o klub milosnikow murinusow bo z klubu milosnikow pterinochilusow za cholere nie wyjdzie skrot KMM.

A sorki pomyliłem sie:/
    Oczywiście chodzi o "Klubu Milosnikow Murinusów"
    Sorki za pomyłke!

TylerPL
    Guest

Ja w sumie mam swojego murinusa L11 (samica) i nie mam co z nią zrobić. Trochę boje się je rozmnożyć bo co zrobić z taką chmarą małych?! Przecież nie każdy kupi takiego agresywnego pająka... to nie to co kędzior. Ale co do zdjęć to mogę podesłać zdjęcie gniazda murinusa:

http://img97.exs.cx/img97/8247/67mk.jpg

hmmm jak moje z łaski swojej wyjda z gniazda to pstrykne pare fotek i podrzuce na maila szkoda ze to strona tylko o murinusach a nie o wszystkich pterinochilusach ale i tak zycze powodzenia

Murinusek ona bedzie o wszystkich pterinochilusach jezeli bys mial jakies ciekawe fotki to podrzuc na absolwencik@o2.pl z gory dziekujemy.

Uprawnienia umieszczania postów