-
Co ze stroną skorpiony.pl ?
Witam, pamiętam kiedyś był post, że kilku ludzi pracuje nad budową stronki o skorpionach, chyba był to BooYaKa i ktoś tak jeszcze, i mam pytanie co z tą stroną, wogóle robicie coś z nią?
Nie żebym miał jakieś pretensje czy coś:P tylko tak sie pytam z ciekawości
-
Re: Co ze stroną skorpiony.pl ?
Boyaka z tego co teraz widze na gg niema dostępu do neta , ale rozmawiałem z nim pare tygodni temu i pracuje nad tą stronką
-
Boże masz lepszą stronkę narazie:http://www.tataricus.webpark.pl
-
Andrzej (BooYaka) pracuje nad stronka pelna para i w pocie czola. Neta nie ma bo mu modem siadl i nie wiem czemu nie kupil nowego:/ Bedzie niebawem, nie boj sie. Czasem mozna go zlapac jak siedzi u znajomka na necie.
-
No więc jestem teraz na chwilkę na necie, nad stroną pracuję,robię dużo fotek,pisze artykuły i opisy,trochę już tego jest. Strona była planowana na początek wakacji,niestety start przesunie się,ponieważ już 3 tygodnie nie mam internetu,a TP dalej kombinuje z moim modemem. SDY - nie moge kupić nowego,bo one są ponumerowane i wziąłem od kolegi modem taki sam,lecz nie działał.
Bez neta jednak trudno robić postępy w tworzeniu strony,ale gwarantuję,że ona będzie.Będzie porządna i obszerna - najlepsza w Polsce o tej tematyce
Uprawnienia umieszczania postów