Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wygaszacz ekranu - terrarium?

Mieszany widok

Wygaszacz ekranu - terrarium?

witam! jest w necie jakiś wygaszacz ekranu al'a ten z akwarium i rybkami tylko zamiast tego terrarium z jakimiś pajączkiem?
    Jeżeli ktoś wie to proszę tylko o podanie nazwy, sam sobie znajdę...

Pozdrawiam

Re: Wygaszacz ekranu - terrarium?

hmmm
    na snakes.pl jest wygaszacz z wezami
    a z pajaczkami to nie mam pojecia czy cos takiego jest - nigdy nie widzialem

był jakis z pająkami, modliszkami i takimi... na terrarystyka.com.pl chyba(ale to nie to samo co rybki w aqwa

_andros
    Guest

jedyny z pajączkami to można zrobić taki ze zdjęciami, bo rybki sie cały czas ruszają a tak co nagrasz pająka jak sie ruszył 2razy w paru godzin, to bezsensu

nie pytałem co "można" zrobić i co ma sens a co nie, tylko czy taki wygaszacz istnieje - jak nie to trudno > pomysł jest dobry. moja wizja to stworzenie odpowiadajacego terra, dodanie jakiś bajerów, kokosów, roślinek, odpowiedniego podłoża no i oczywiście wybranie sobie odpowiedniego gatunku pajączka - taki wygaszacz byłby fajny, podobałby sie terrarystom

pozdrawiam

Witam

Oczywiście że jest taki wygaszacz i jest on dostępny od chyba 4 lat (tyle mam kompa;P). Są dwa pająki do wyboru: Grammostola rosea i Brachypelma smithi. Wygaszacz wygląda tak że w terrarium chodzi sobie pajączek i musimy go karmić szarańczą, za zdobyte punkty możemy kupić do terrarium kaktus, kamień, miseczkę z wodą, wiatrak do ozdoby i roślinkę. Punkty są naliczane za każdy dzień opieki zwierzakiem. Jest to bardzo fajne Poniżej podaję linka skąd można ściągnąć wygaszacz, niestety jest to wersja shareware i trzeba zapłacić za pełną wersję (jak ktoś znajdzie cracka do wygaszacza to proszę o kontak bo kilka mam ale nie działają)

http://www.virtualcreatures.com/

Co do rybek w akwarium to jest również świetny wygaszacz "Aquamarine Screenserver 2.0" Jak ktoś chce to mogę przesłać instalkę. Ściągnąłem kiedyś cały pack gdzie były 4 wygaszacze: rybki morskie, rekiny w morzu, złote rybki w akwarium i jeszcze rybki morskie z kalendarzem ;P (w packu były do tego cracki;D) Adresu nie URL pamiętam

Ja sie już bawiłęm tymi stworami za szybka koło 5 lat i przestałem bo wersja shareware. Teraz niedawno zainstalowałem i znów po godzinie wyinstalowałem bo nie da sie nic robic z shareware. Wiec prosze jezeli ktoś ma jakiś crack czy coś zeby działało prosze o kontakt tu lub na majl lub gg

Uprawnienia umieszczania postów