Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Estetyczne przykrycie na terarium!

Marcin Kranc (Shazzy)
    Guest

Estetyczne przykrycie na terarium!

Mój projekt wyglada tak pokrywa z pleksi powycinane wniej otwory wentyalcyjne z przyklejoan siateczką stalowa z ramkami alu a na srodkowa nalozony wentyl aluminiowy 12v ten o http://mojepc.pl/shop/product.php?pr...f958d3164b3857 albo patrz załącznik wentyl zamowilem siateczke mam i rmaki tez juz pleksa powycinana bedzie do końca tygodnia co wy na to? skromne ladne estetyczne : o )

naimaD
    Guest

Re: Estetyczne przykrycie na terarium!

czy nie wystarczą same otwory wentylacyjne ????czy aż masz tak mały obieg powietrza w pomieszczeniu????a po co ci bzyczenie wentylatora ! albo czy robisz tak duze terra???

dokładnie, czemu to ma służyć? Bo ja niebardzo kapuje :/ No i co w tym estetycznego?

tunning terrarium

zapomnialem dodac --> )))))))))))))))))))))))

ja proponuje tak: pomiedzy podwójną szybą barwiona woda, do tego jakis elegancki water cooler Epoxa, pompa Aquarium System MaxiJet 1000 no i luxxxxx hehe ;p

...:James:...
    Guest

Ja mam podobny wentylatorek tylko nie aluminiowy ze względu, że mialem za maly obieg powierza w terra. A rev to ma być wodospad??? ja robie tak mam male akwarium do niego wkladam filtr do akwarium aqa shot mikro do niego doczepiam deszczownice ktora bedzie nad kamieniami zasłaniającymi filt to będzie ładnie spływać i dawać efekt wodospad-ku...lepiej to wygląda jeśli przejdzie sie do czynu

Marcin Kranc (Shazzy)
    Guest

Hmm nie tuning tylko wentylacja wentylator 12v na rezystorze nie slychac go wogole a nie chce zeby mi momentami krople wody staly na szybie jak czasami sie dzieje i ma mduzo roslin wilgotnych ktore duzo wilgoci odparowuaj z liści po to to wszystko!

to sie chyba nazywalo modding, ale nie wiedzialam ze sie rozpostreznia z kompow na terraria..>:-)

Marcin Kranc (Shazzy)
    Guest

nie modding to swiatelka i ine a takie cos to gora lifting a przykrycie musze miec z wentylacja bo mi pod mchem grzyby zaczna rosnac to tylko 3 otwory z jednym cichutkim wentylatorkeim ktory lekko wymusza obieg!!! Wiedzialem ze takie reakcje beda na forum dlatego to napisalem! A z plexy jest dla tego ze mi psozla szyba przykrywajaca terrai nie chce juz drugi raz odkurzac odkurzacem w srodu tera szkla i sciagac sciulki! Plexa wyg;ada jak czesc terra na zawiaskach i szceleni zamyka ze mi nic nie wylezie!

Uprawnienia umieszczania postów