-
Re: www.arachne.boo.pl - boshe....
eh, tak ciągnij swoje to napewno daleko zajdziesz, heh smiać mi się chce jak widze co piszesz.
-
dobra nie chce mi sie juz pisac w tym temacie nic.... pomysl prowokacji i osmieszenia tandetny jak i sam autor czy pomyslodawca ....
-
Zibiego w to nie mieszajcie, on juz sie z Juravielem lubi 
thane napisal: "Jako że łączymy się z TP niedługo forumami"
Z kim sie laczycie? 
-
-
BUehehehe co za komedia ... no koment co do niektórych osób .....
Mud i KOściej po co ulegacie temu absurdowii, szkoda słów, niech sobie piszą co chcą, na ABP jest super klimat a że komus sie nei podoba to trudno. Wolny kraj są gusta i guściki 
-
-
-
Nie no sorry,ale ja czegos tu nie kumam.Po co te cholerne podzialy ??!!Thane co Cie obchodzi kto i ile pisze na innych forach ?? Nie wiem czy jest to jakas prowokacja,ale mam to w dupie.Jesli tak bardzo krytykujesz arachne.boo.pl to stworz lepszy serwis !!! Ja osobiscie siedze na wielu forach,teraz mam pewne obowiazki wzgledem arachnea.pl,ale nie krytykuje innych serwisow (no moze poza terrazoo - opisy gatunkow). Sam kiedys chcialem stworzyc wlasna stronke o pajakach,tak dla siebie a nie z zamiarem uderzenia w Polske.Poza tym jakies amimozje i obsmarowywanie jednego serwisu na innym to jakies szczeniactwo,takie samo jak te "wojenki".Rozumiem sympatie,antypatie itp.Wielu ludzi fascynuje sie terrarystyka i jesli sporo z nich ma ochote stworzyc sobie stronke to czemu nie !!! Sam siedzialem na forum arachne.boo.pl,a takze mialem przyjemnosc rozmowy na ich czacie z Kosciejem,Dambala i Kamilem.Jak dla mnie sa spoko ludzmi,a Twoje teksty to jakies szczeniackie pretensje do garbatego ,ze ma dzieci proste.Jesli jestes uzytkownikiem arachnea.pl to jest mi strasznie wstyd,ze ludzie z tego serwisu wszczynaja jakies prywatne wojenki,nie majace z terrarystyka nic wspolnego.Poza tym krytyka powinna byc konstruktywna,a pisanie ze cos jest "gownem",a po tym prostackie "buahaha" to nic innego jak gowniarsto i wiocha na calej lini.
Jeszcze male ale do BooYaki - dziwi mnie ,ze reklamujesz serwis (arachnea.pl) na ktorym jakos Cie nie widze,poza tym reklamujesz serwis Ziu (pozdrawiam),ktory owszem jest fajny,ale na forum nic sie nie dzieje !!!Na koniec chcialbym powiedziec ze w przeciwienstwie do innych niektorzy posiadaja cos takiego jak rozum i potrafia sami sie nim kierowac i na pewno nie beda sluchac tych pseudoporad w stylu - "ten serwis jest najlepszy".
-
Witam widze ze poruszacie temat mojego serwisu :-) wiec sie udziele w tej sprawie.
Po pierwsze serwis zrobilem dla siebie i jest to w wiekszosci galeria zdjec, forum zrobilem, gdyz prosilo mnie o to kilka osob, jak mowi Samael nic sie nie dzialo na nim wiec je zamknalem i dalem przekierowanie na forum o pajeczakach tu na TCP.
druga sprawa to to iz serwis arachnea.pl wdaje sie w konflikty i prowokacje zupelnie przezemnie nie rozumiane, cos jak "britney spears" szokuje by bylo o nim glosno. I dlatego ostatnio przerwalem wspolprace z tym serwisem. A co do Ciebie Juraviel to wyadawales sie w porzadku gosc, ale w glowie dalej masz 14 lat.
Pozdrawiam.
-
I dobrze ze jest duzo stron - dzieki temu terrarystyka stanie sie bardziej rozumianym hobby - oby, moze... A to ze sa do siebie podobne - no coz - przeciez pisza o tych samych zwierzetach. Ukłąd graficzy taki sam? Fakt - to jest przykre, ze webmastrom brak KREATYWNOŚCI ale ma tez swoje plusy. Pozdrawiam wszystkie serwisy
Uprawnienia umieszczania postów